Libnet.ro
UNICEF

22:30

PNL a discutat cu presedintele Iohannis despre ordonanta traseistilor

România Liberă România Liberă,
PNL a discutat cu presedintele Iohannis despre ordonanta traseistilor

Alina Gorghiu, co-presedintele Partidului National Liberal, a declarat la finalul consultarilor de la Cotroceni ca intre subiectele discutate cu presedintele Iohannis s-au regasit si celebra ordonanta a traseistilor declarata neconstitutionala, dar si refuzul Guvernului Ponta de a organiza alegeri partiale. continuă pe România Liberă

Ordonanta traseistilor, in mapa cu care Ponta a venit la Cotroceni

Presedintele PSD, Victor Ponta, a venit la consultarile cu presedintele Iohannis la Cotroceni cu o fila de hartie in care era mentionata si Ordonanta de Urgenta 55, privind migrarea alesilor, relateaza Mediafax.

Iohannis, despre raportul MCV: E nevoie de o accelerare a eforturilor pentru a asigura lupta impotriva coruptiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca raportul pe Justitiei al Comisiei Europene, realizat in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul pozitiv, subliniind insa ca este nevoie de.

Iohannis, despre raportul MCV: E nevoie de o accelerare a eforturilor pentru a asigura lupta impotriva coruptiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca raportul pe Justitiei al Comisiei Europene, realizat in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul pozitiv, subliniind insa ca este nevoie de.

Iohannis, despre datoria politicienilor in privinta MCV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri seara, ca progresele Romaniei in cadrul MCV sunt preponderent pozitive.

Reactia presedintelui Iohannis despre Raportul MCV

Intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis saluta Raportul privind progresele realizate de Romania, in cursul anului 2014 in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare care se refera la consolidarea sistemului judiciar si lupta impotriva coruptiei.

Presedintele Iohannis a inceput consultarile, pe tema legislatiei electorale, cu delegatia PSD

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, miercuri, seria consultarilor cu partidele politice, la Cotroceni, pe tema legislatiei electorale, votul in diaspora, finantarea campaniilor si a partidelor si ridicarea imunitatii parlamentare, prima delegatie.

27 ianuarie, Ziua Internationala de Comemorare a Holocaustului. Presedintele Iohannis decoreaza marti supravietuitori ai Holocaustului

Ziua de 27 ianuarie inseamna sfarsitul Holocaustului si eliberarea lagarelor de concentrare naziste Auschwitz-Birkenau din Polonia de catre trupele sovietice in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Nu este cunoscut numarul exact al evreilor ucisi in Holocaust, solutia finala a problemei evreiesti, dar cifra cel mai frecvent notata de istorici este de sase milioane. Televiziunea Romana transmite in direct, marti, incepand cu ora 10. 00, ceremoniile impresionante la Auschwitz. Marele absent este presedintele rus Vladimir Putin.

Protestatarii impotriva poluarii din Sebes au pregatit o petitie cu aproape 5000 de semnaturi pentru presedintele Iohannis

Asociatiile care organizeaza protestele impotriva instalatiilor de productie formaldehida de pe platforma industriala Kronospan Sebes au transmis presedintelui Klaus Iohannis o petitie prin care solicita masuri concrete privind reducerea poluarii in oras. Petitia a fost semnata de aproape 5. 000 de locuitori din Sebes si localitatile apropiate.

GALERIE FOTO. Presedintele Iohannis, in vizita la CNSAS

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat,luni, depozitele cu arhiva Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii de la Popesti-Leordeni. foto: presidency. ro .

Presedintele Iohannis se intalneste cu Zgonea si Tariceanu pe 2 februarie

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni saptamana viitoare, pe 2 februarie, cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, temele de discutie referindu-se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )