Libnet.ro
UNICEF

10:00

Jurnalistul Liviu Avram, despre declaratiile lui Klaus Iohannis: Sa ai o parere inseamna sa conduci o tara, nu doar consultari

B1 B1,
Jurnalistul Liviu Avram, despre declaratiile lui Klaus Iohannis: Sa ai o parere inseamna sa conduci o tara, nu doar consultari

Jurnalistul Liviu Avram a comentat, intr-un editorial publicat pe site-ul Adevarul, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis de miercuri seara, dupa terminarea consultarilor cu partidele de la Cotroceni. Klaus. continuă pe B1

Klaus Iohannis si un nou fel de a face politica: opac

Presedintele Klaus Iohannis pare sa-si respecte promisiunea din campania electorala de a face un alt fel de politica. A demonstrat-o miercuri seara, cand a facut o declaratie dupa o zi intreaga de consultari cu partidele parlamentare. Iar unul dintre atributele acestui nou fel de a face politica pare a fi opacitatea. O fi bine? se intreaba jurnalistul Liviu Avram intr-o postare pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Klaus Iohannis, discurs despre Holocaust: Prin toate demersurile mele voi cauta sa urmaresc o misiune sacra - sa apar memoria victimelor holocaustului si sa onorez adevarul istoric

Prin toate demersurile mele voi cauta sa urmaresc o misiune sacra - sa apar memoria victimelor holocaustului si sa onorez adevarul istoric. O natiune nu poate avea viitor fara a-si cunoaste si respecta trecutul, a spus presedintele Klaus Iohannis marti, la ceremonia de decorare a unor supravietuitori ai Holocaustului. Vezi in articol discursul presedintelui.

Klaus Iohannis se va intalni cu presedintii celor doua camere ale Parlamentului pentru a discuta despre prioritatile legislative

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni in zilele urmatoare cu presedintii celor doua camere ale Parlamentului, informeaza B1 TV. Seful statului va purta discutii cu Valeriu Zgonea, presedintele Camerei.

Consultari la Cotroceni: Klaus Iohannis discuta cu partidele parlamentare despre prioritatile legislative

Presedintele Klaus Iohannis discuta miercuri cu partidele reprezentate in Parlament despre prioritatile legislative ale urmatoarei sesiuni parlamentare. Potrivit Administratiei Prezidentiale, pe agenda discutiilor se vor afla mai buna organizare a votului in strainatate, finantarea campaniilor electorale si a partidelor politice si accelerarea procedurilor privind ridicarea imunitatii parlamentare. Calendarul consultarilor de miercuri este urmatorul: de la ora 10:00 - Partidul Social Democrat; ora 11:00 - Partidul National Liberal; ora 12:00 - Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei; ora 14:00 - Partidul Conservator; ora 15:00 - Uniunea Democrata Maghiara din Romania; ora 16:00 - Grupul parlamentar al minoritatilor nationale; ora 17:00 - Partidul Poporului - Dan Diaconescu.

VIDEO Consultari la Cotroceni: Klaus Iohannis discuta cu partidele parlamentare despre prioritatile legislative

Presedintele Klaus Iohannis discuta miercuri cu partidele reprezentate in Parlament despre prioritatile legislative ale urmatoarei sesiuni parlamentare. Potrivit Administratiei Prezidentiale, pe agenda discutiilor se vor afla mai buna organizare a votului in strainatate, finantarea campaniilor electorale si a partidelor politice si accelerarea procedurilor privind ridicarea imunitatii parlamentare.

Un apropiat al lui Klaus Iohannis s-a sinucis

Un apropiat al presedintelui Klaus Iohannis s-a sinucis. Este vorba despre directorul adjunct al societatii de transport public din Sibiu, Cristian-Gheorghe Pavel. Acesta era si consilier local din partea FDGR,.

Ora 19.00. Klaus Iohannis, declaratii la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la ora 19. 00, la Palatul Cotroceni, dupa ce, pe parcursul acestei zile, a discutat cu partidele parlamentare despre noul Cod electoral, iar Comisia Europeana a publicat Raportul de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania.

Eugen Nicolicea, in urma intalnirii cu presedintele Klaus Iohannis: Suntem de acord ca finantarea partidelor politice sa fie transparenta

Deputatul UNPREugen Nicolicea a afirmat, miercuri, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca UNPR-ul este de acord ca finantarea partidelor politice sa fie una transparenta. Despre.

Eugen Nicolicea, in urma intalnirii cu presedintele Klaus Iohannis: Suntem de acord ca finantarea partidelor politice sa fie transparenta (VIDEO)

Deputatul UNPREugen Nicolicea a afirmat, miercuri, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca UNPR-ul este de acord ca finantarea partidelor politice sa fie una transparenta. Despre.

19:00 Klaus Iohannis, declaratii de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 19:00 o declaratie de presa dupa consultarile cu partidele politice de la Palatul Cotroceni. O alta tema la care presedintele Klaus Iohannis va face referire este reprezentata de publicarea Raportului Mecanismului de Cooperare si Verificare pentru Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2334 seconds )