Libnet.ro
UNICEF

08:00

GALERIE FOTO. Klaus Iohannis, la Liturghia de la Patriarhie

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Klaus Iohannis, la Liturghia de la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis a asistat, vineri, la liturghia prilejuita de sarbatorirea Sfintilor Trei Ierarhi de la Patriarhia Romana. intr-un nou mesaj pe contul sau de Facebook, presedintele Iohannis a spus ca a onorat invitatia Patriarhului Daniel deoarece, asa cum a promis la preluarea mandatului, va vizita toate cultele reprezentate in Romania. continuă pe România Liberă

Consultari la Palatul Controceni, intre presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor

Presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor vor avea, miercuri, la Palatul Cotroceni consultari pe tema legilor electorale. Premierul Victor Ponta a declarat ca PSD va propune introducerea sistemului de.

Klaus Iohannis va merge la o slujba la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis va asista, vineri, la Liturghia cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi care va avea loc la ora 11:00 la Patriarhia Romana, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis va merge la slujba la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis va asista, vineri, la Liturghia cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi care va avea loc la ora 11:00 la Patriarhia Romana, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis a participat la Liturghia oficiata la Patriarhia Romana, cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, vineri dimineata, la Liturghia oficiata la Patriarhia Romana, cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi, informeaza presidency. ro. in aceasta mare zi de.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Liturghia oficiata la Patriarhia Romana

Presedintele Klaus Iohannis va participa, vineri dimineata, la Liturghia oficiata la Patriarhia Romana, cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,.

GALERIE FOTO. Cum a decurs intalnirea presedintelui Iohannis cu diplomatii acreditati la Bucuresti

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a participat, joi, la intalnirea anuala cu sefii misiunilor diplomatice acreditati in Romania unde a declarat ca Romania indeplineste toate criteriile pentru aderarea la Schengen si orice nelamuriri pe acest palier tin de considerente pur politice.

19:00 Klaus Iohannis, declaratii de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 19:00 o declaratie de presa dupa consultarile cu partidele politice de la Palatul Cotroceni. O alta tema la care presedintele Klaus Iohannis va face referire este reprezentata de publicarea Raportului Mecanismului de Cooperare si Verificare pentru Romania.

Ce se intampla in aceste momente la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis este in discutii

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, la ora transmiterii acestei stiri, consultarile cu delegatia PNL, pe tema legislatiei electorale, liberalii fiind reprezentati la discutiile cu seful statului de cei doi.

Klaus Iohannis decoreaza supravietuitorii Holocaustului: Statul Roman lupta impotriva antisemitismului si a xenofobiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, marti, supravietuitori ai Holocaustului in cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni. in discursul sau, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca prin acest moment,.

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis: Rusia este direct responsabila pentru atacul terorist asupra orasului Mariupol

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, considera ca Rusia poarta responsabilitatea directa pentru atacul asupra populatiei civile din cartierele orasului Mariupol din sud-estul Ucrainei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )