Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis informeaza Parlamentul cu privire la continuarea desfasurarii operatiilor de transport multimodal pe teritoriul tarii

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis informeaza Parlamentul cu privire la continuarea desfasurarii operatiilor de transport multimodal pe teritoriul tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni o scrisoare Camerei Deputatilor in care informeaza despre faptul ca Statele Unite ale Americii au solicitat permisiunea pentru continuarea, in anul 2015, a desfasurarii operatiilor de transport multimodal pe teritoriul tarii noastre a resurselor materiale si umane apartinand Guvernului american dinspre si catre Afganistan in sprijinul Operatiilor NATO. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a participat la Liturghia oficiata la Patriarhia Romana, cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, vineri dimineata, la Liturghia oficiata la Patriarhia Romana, cu prilejul sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi, informeaza presidency. ro. in aceasta mare zi de.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru tinerii magistrati

Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat astazi la Cotroceni pe absolventii Institutului National al Magistraturii pentru a ciocni o cupa de samapanie. Iohannis le-a reamintit tinerilor magistrati ca nimeni nu este mai presus de lege.

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie. Iohannis le-a remis presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului o scrisoare in acest sens, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca Iohannis s-a intalnit astazi dimineata cu presedintii celor doua camere ale Parlamentului pentru a discuta prioritatile legislative ale sesiunii parlamentare. Potrivit unui comunicat al Cotroceniului, Iohannis a subliniat nevoia de recredibilizare a Parlamentului in viata politica si in constiinta cetatenilor.

Klaus Iohannis a participat la inmormantarea prietenului sau Cristian Pavel, directorul adjunct al Tursib

Presedintele Klaus Iohannis a mers sambata impreuna cu sotia sa, Carmen, la inmormantarea lui Cristian Pavel, barbatul care s-a sinucis miercuri. Iohannis a fost vizibil emotionat, a plans si a depus o.

GALERIE FOTO. Klaus Iohannis, la Liturghia de la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis a asistat, vineri, la liturghia prilejuita de sarbatorirea Sfintilor Trei Ierarhi de la Patriarhia Romana. intr-un nou mesaj pe contul sau de Facebook, presedintele Iohannis a spus ca a onorat invitatia Patriarhului Daniel deoarece, asa cum a promis la preluarea mandatului, va vizita toate cultele reprezentate in Romania.

Klaus Iohannis a discutat cu judecatorii CCR, la invitatia lui Zegrean

Presedintele Klaus Iohannis a facut, in aceasta dupa-amiaza, o vizita la Curtea Constitutionala a Romaniei, la invitatia presedintelui institutiei, Augustin Zegrean, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala, la invitatia presedintelui Curtii, Augustin Zegrean, seful statului discutand cu judecatorii CCR probleme curente ale activitatii lor din aceasta perioada, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Klaus Iohannis: Garantarea independentei justitiei si statului de drept sunt prioritati ale mandatului meu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, intr-un discurs sustinut in fata noilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii, ca sistemul judiciar este fundamental pentru existenta statului de.

VIDEO. Klaus Iohannis: Sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept

La intalnirea cu noii absolventi ai Institutului National al Magistraturii, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca legea trebuie aplicata tuturor, indiferent de functii si ca sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept.

GALERIE FOTO VIDEO. Klaus Iohannis: Sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept

La intalnirea cu noii absolventi ai Institutului National al Magistraturii, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca legea trebuie aplicata tuturor, indiferent de functii si ca sistemul judicar este fundamental pentru statul de drept.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )