Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis a discutat cu presedintele CCR Augustin Zegrean

B1 B1,
Klaus Iohannis a discutat cu presedintele CCR Augustin Zegrean

PresedinteleKlaus Iohannis s-a intalnit, luni dupa-amiaza, cu presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean. Presedintele Curtii a fost cel care i-a lansat aceasta invitatie sefului statului, i. continuă pe B1

Klaus Iohannis a discutat cu judecatorii CCR, la invitatia lui Zegrean

Presedintele Klaus Iohannis a facut, in aceasta dupa-amiaza, o vizita la Curtea Constitutionala a Romaniei, la invitatia presedintelui institutiei, Augustin Zegrean, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala, la invitatia presedintelui Curtii, Augustin Zegrean, seful statului discutand cu judecatorii CCR probleme curente ale activitatii lor din aceasta perioada, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie. Iohannis le-a remis presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului o scrisoare in acest sens, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca Iohannis s-a intalnit astazi dimineata cu presedintii celor doua camere ale Parlamentului pentru a discuta prioritatile legislative ale sesiunii parlamentare. Potrivit unui comunicat al Cotroceniului, Iohannis a subliniat nevoia de recredibilizare a Parlamentului in viata politica si in constiinta cetatenilor.

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului in data de 9 februarie, transmite Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, luni dimineata, la PalatulCotroceni, cu Valeriu Zgonea siCalinPopescu Tariceanu, relateazaB1 TV. Atat presedintele Senatului cat si cel al.

Klaus Iohannis se va intalni luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni luni, la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, potrivit programului.

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni maine cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni maine cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu. Temele de discutie anuntate se refera la prioritatile.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la inmormantarea prietenului sau

Presedintele Klaus Iohannis l-a condus pe ultimul drum pe bunul lui prieten, Cristian Pavel, fost director adjunct al Regiei de Transport Public din Sibiu. Omul de afaceri a fost gasit mort in casa. Sotii.

GALERIE FOTO. Klaus Iohannis, la Liturghia de la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis a asistat, vineri, la liturghia prilejuita de sarbatorirea Sfintilor Trei Ierarhi de la Patriarhia Romana. intr-un nou mesaj pe contul sau de Facebook, presedintele Iohannis a spus ca a onorat invitatia Patriarhului Daniel deoarece, asa cum a promis la preluarea mandatului, va vizita toate cultele reprezentate in Romania.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru tinerii magistrati

Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat astazi la Cotroceni pe absolventii Institutului National al Magistraturii pentru a ciocni o cupa de samapanie. Iohannis le-a reamintit tinerilor magistrati ca nimeni nu este mai presus de lege.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )