Libnet.ro
UNICEF

15:00

FOTO. Legia Varsovia a ajuns pe aeroportul din Iasi, pentru returul cu FC Botosani din Liga Europa

România Liberă România Liberă,
FOTO. Legia Varsovia a ajuns pe aeroportul din Iasi, pentru returul cu FC Botosani din Liga Europa

Legia Varsovia a ajuns, miercuri, in Moldova, dupa ce avionul polonezilor a aterizat la Iasi. Polonezii vor disputa, la Botosani, returul din runda a doua a Ligii Europa, impotriva echipei din Liga I. continuă pe România Liberă

Botosani: Politia someaza cetatenii sa evite parcarea masinilor in zona stadionului din cauza meciului care se va disputa intre FC Botosani si Legia Varsovia (FOTO)

FC Botosani incearca sa se califice in turul 3 preliminar Europa League, dupa ce a pierdut la limita in Polonia, scor 1-0. Astfel, joi, 23 iulie, va avea loc meciul cu Legia Varsovia, iar politia cere.

Microsoft Hyperlapse iese din beta pentru Android si e gata sa te faca regizor de virale

In cazul in care ati avut din totdeauna o fascinatie pentru filmarile in format timelapse, Hyperlapse de la Microsoft ar putea fi solutia. Au trecut deja cateva luni de cand cei de la Microsoft, in format beta, au publicat o aplicatie Hyperlapse in magazinul virtual Google Play. Aceasta din urma era gratuita pentru utilizatorii de [] Microsoft Hyperlapse iese din beta pentru Android si e gata sa te faca regizor de virale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

O echipa din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi va acorda consiliere de specialitate pentru fata violata din Vaslui

Fata din Vaslui care a fost violata de sapte tineri va primi asistenta specializata din partea unei echipe din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, informeaza Agerpres. Avand in vedere ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )