Libnet.ro
UNICEF

17:00

Microsoft Hyperlapse iese din beta pentru Android si e gata sa te faca regizor de virale

Playtech Playtech,
Microsoft Hyperlapse iese din beta pentru Android si e gata sa te faca regizor de virale

In cazul in care ati avut din totdeauna o fascinatie pentru filmarile in format timelapse, Hyperlapse de la Microsoft ar putea fi solutia. Au trecut deja cateva luni de cand cei de la Microsoft, in format beta, au publicat o aplicatie Hyperlapse in magazinul virtual Google Play. Aceasta din urma era gratuita pentru utilizatorii de [] Microsoft Hyperlapse iese din beta pentru Android si e gata sa te faca regizor de virale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cortana pentru Android poate fi descarcata de pe internet

Cortana, asistentul personal creat de catre Microsoft, poate fi descarcata acum de pe internet, gratie unui leak recent. S-a aflat in urma cu cateva luni ca Microsoft va lansa Cortana si in Google Play Store, iar acum, asistentul personal al gigantului din Redmond poate fi descarcat de pe internet. Cu toate acestea, versiunea publicata de [] Cortana pentru Android poate fi descarcata de pe internet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bank of Cyprus si-a vandut subsidiara din Rusia, pentru sapte milioane de euro

Bank of Cyprus a anuntat vineri ca a acceptat sa-si vanda operatiunile din Rusia, o tranzactie evaluata la sapte milioane de euro, in cadrul procesului de restructurare a activitatii si de reducere a expunerii la piata rusa, transmite Reuters.

Nastase critica disputele din PSD pentru sefia partidului: Diavolul pandeste din opozitie

Batalia din interiorul PSD pentru sefia interimara a partidului este comparata de fostul lider al social-democratilor Adrian Nastase cu disputa biblica dintre Adam si Eva in legatura cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )