Libnet.ro
UNICEF

07:30

Nastase critica disputele din PSD pentru sefia partidului: Diavolul pandeste din opozitie

Antena3 Antena3,
Nastase critica disputele din PSD pentru sefia partidului: Diavolul pandeste din opozitie

Batalia din interiorul PSD pentru sefia interimara a partidului este comparata de fostul lider al social-democratilor Adrian Nastase cu disputa biblica dintre Adam si Eva in legatura cu. continuă pe Antena3

A inceput batalia pentru sefia PSD: Liviu Dragnea candideaza la functia de presedinte interimar al partidului (VIDEO)

A inceput razboiul pentru sefia PSD dupa ce scaunul de lider al partidului a fost lasat liber de catre Victor Ponta. Liviu Dragnea candideaza la functia de presedinte interimar al PSD, concurand impotriva.

100 de minute. A inceput lupta in PSD pentru conducerea interimara a partidului

La nici o zi de cand Victor Ponta a renuntat la sefia partidului, au inceput luptele in partid. Ca de obicei, in cel mai mare partid din Romania se manifesta orgolii din multe parti. De data.

Cum arata strategiile celor trei tabere din PSD

Anuntul suspendarii lui Victor Ponta a scos la iveala si jocurile de culise pe care le incearca liderii PSD pentru a pune mana pe conducerea partidului. Pasul inapoi facut de Victor Ponta le-a deschis noi orizonturi rivalilor sai din partid, Liviu.

Alina Gorghiu compara situatia din PSD cu Urzeala tronurilor

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, a comparat situatia actuala din PSD cu serialul de televiziune Urzeala tronurilor/Game of Thrones, proaspat nominalizat la 24 de premii Emmy, intr-o postare pe Facebook.

Madalin Voicu vrea eliminari din PSD: Sunt cai troieni care distrug partidul

Madalin Voicu vrea sa elimine oamenii toxici din PSD, partidul din care face parte. Declaratia a fost facuta de deputatul PSD, joi, la Antena 3. Mai mult, politicianul a afirmat ca in interiorul.

ANALIZA Urzeala tronurilor din PSD: cine sunt si ce sanse au jucatorii la sefia partidului

Dupa retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD, cine are prima sansa la postul de presedinte al partidului? Analistii contactati de Adevarul au raspuns la aceasta intrebare si au creionat portretele politice ale principalilor aspiranti la sefia PSD: Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea, Rovana Plumb, dar si europarlamentarul Catalin Ivan.

Tensiuni la PSD. Rovana Plumb va avea un contracandidat la sefia partidului

Livia Dragnea va candida pentru functia de presedinte interimar al PSD. Dragnea discuta acum cu Victor Ponta la sediul PSD. intr-o discutie informala cu jurnalistii, Liviu Dragnea a dat de inteles ca.

Lupte pentru sefia PSD. Liviu Dragnea candideaza la functia de presedinte interimar

Liviu Dragnea se gandeste ca candideze la functia de presedinte interial al Partidului Social Democrat.

Adrian Nastase, mesaj cu iz biblic pentru PSD-isti: Disputa dintre Adam si Eva nu i-a ajutat pe niciunul. Cautati calea cunoasterii. Diavolul pandeste din opozitie

Adrian Nastase le vorbeste PSD-istilor in termeni codificati. Fostul premier le-a transmis social-democratilor un mesaj in care foloseste pilde din biblie pentru a le atrage atentia asupra scandalului izbucnit.

Razboi in PSD pentru sefie. Liviu Dragnea candideaza la functia de presedinte interimar

Liviu Dragnea discuta cu Victor Ponta la sediul PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )