Libnet.ro
UNICEF

07:30

Lupte pentru sefia PSD. Liviu Dragnea candideaza la functia de presedinte interimar

România Liberă România Liberă,
Lupte pentru sefia PSD. Liviu Dragnea candideaza la functia de presedinte interimar

Liviu Dragnea se gandeste ca candideze la functia de presedinte interial al Partidului Social Democrat. continuă pe România Liberă

A inceput batalia pentru sefia PSD: Liviu Dragnea candideaza la functia de presedinte interimar al partidului (VIDEO)

A inceput razboiul pentru sefia PSD dupa ce scaunul de lider al partidului a fost lasat liber de catre Victor Ponta. Liviu Dragnea candideaza la functia de presedinte interimar al PSD, concurand impotriva.

Razboi in PSD. Liviu Dragnea candideaza la functia de presedinte interimar. Ponta: Ne luptam impreuna pentru PSD

Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta in dosarul fraudarii Referendumului din 2012, va candida la functia de presedinte interimar al PSD.

Razboi in PSD pentru sefie. Liviu Dragnea candideaza la functia de presedinte interimar

Liviu Dragnea discuta cu Victor Ponta la sediul PSD.

Liviu Dragnea: Victor Ponta a facut o greseala/ Dragnea o contrazice pe Rovana Plumb: Nu avem interimat la sefia PSD, este un loc gol; Comitetul Executiv va decide cine il va ocupa

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Victor Ponta a facut o greseala cand s-a retras din functia de presedinte al partidului si ca spera ca o greseala sa nu fie urmata de o a doua, referindu-se la o retragere si din functia de premier. El a contrazis-o pe presedinta Consiliului national al PSD Rovana Plumb si a declarat ca in prezent este un loc gol in fruntea partidului si nu un interimat, fapt pentru care este nevoie de o sedinta a Comitetului Executiv cat mai repede.

Ponta si Dragnea au vorbit intre patru ochi. Dragnea, intrebat daca vrea candideze la sefia PSD: Eu sunt hotarat, dar anunt cand vreau eu

Premierul Victor Ponta si coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, s-au intalnit joi la sediul partidului si, dupa o scuta discutie, au plecat impreuna. La finalul intrunirii, Dragnea a fost intrebat daca ar putea candida la sefia PSD si a raspuns ca este hotarat in acest sens.

Dragnea, despre retragerea lui Ponta de la sefia PSD: Sper ca o greseala nu este urmata si de a doua

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la conducerea PSD a fost una personala si si-a exprimat speranta ca Ponta nu va face o a doua greseala prin retragerea de la Guvern. Liviu Dragnea a.

Liviu Dragnea: Ma gandesc serios daca sa mai garantez pentru cineva la conducerea PSD

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la finalul sedintei din PSD, ca nu este in disputa cu nimeni si ca functia pe care o detine nu este cumparata de la.

Radu Tudor: Pe surse, am auzit ca urmeaza ca Zgonea sa preia sefia PSD

Jurnalistul Radu Tudor a dezvaluit, in editia de luni a emisiunii La Ordinea Zilei, ca a aflat, pe surse, ca presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, ar fi batut palma cu Valeriu Zgonea, presedinte al.

Liviu Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD. Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu exista interimar la PSD dupa plecarea lui victor Ponta din functia de presedinte al partidului. Dragnea a precizat ca in acest caz trebuie.

Liviu Dragnea, critici dure la adresa lui Victor Ponta: A facut o greseala, sper sa nu o faca pe a doua

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Victor Ponta a facut o greseala cand s-a retras din functia de presedinte al partidului si ca spera ca o greseala sa nu fie urmata de o a doua,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )