Libnet.ro
UNICEF

09:30

Liviu Dragnea: Ma gandesc serios daca sa mai garantez pentru cineva la conducerea PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Ma gandesc serios daca sa mai garantez pentru cineva la conducerea PSD

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la finalul sedintei din PSD, ca nu este in disputa cu nimeni si ca functia pe care o detine nu este cumparata de la. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre candidatura Rovanei Plumb la sefia PSD: Trebuie sa ma gandesc serios daca mai garantez pentru cineva in conducerea partidului

Trebuie sa ma gandesc serios daca mai garantez pentru cineva in conducerea partidului a declarat miercuri Luviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, dupa sedinta Biroului Permanent al social-democratilor in care Rovana Plumb a fost numita presedinte interimar dupa retragerea lui Victor Ponta.

ACTUALIZAT Biroul Permanent PSD a numit-o pe Rovana Plumb presedinte interimar. La sedinta au participat si Gabriel Oprea si Ion Iliescu/ Dragnea: Ma gandesc serios daca mai garantez pentru cineva in conducere

Biroul Permanent National al PSD s-a reunit miercuri in sedinta, unde a luat act de demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului si a decis, in unanimitate, ca Rovana Plumb sa ocupe functia de presedinte interimar, cel putin pana miercurea viitoare, cand se intruneste Comitetul Executiv. Plumb a declarat ca in cadrul CEx se va decide si cand se organizeaza Congresul PSD, cand ar urma sa se aleaga un lider. La sedinta au participat si presedintele de onoare Ion Iliescu, precum si liderul UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, care au stat unul langa altul. Intrebat de jurnalisti de ce vine la sedintele PSD, Oprea a replicat: Pai trebuie sa vin, nu?, fara sa faca alte declaratii. La final, Oprea nu a facut declaratii. Liviu Dragnea: Trebuie sa ma gandesc serios daca mai garantez pentru cineva in conducerea partidului. Categoric PSD are nevoie de un congres. Vezi in text declaratiile liderilor PSD.

Dragnea, despre o posibila candidatura: Trebuie sa ma gandesc serios

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la finalul sedintei PSD, ca se gandeste serios daca mai garanteaza pentru cineva la conducerea partidului. Mai mult, politicianul a anuntat ca in zilele urmatoare se va gandi serios la ceea ce are de facut, in ceea ce priveste partidul.

Liviu Dragnea: Functia de coordonator politic nu am luat-o de la librarie. O sa vad daca mai raman in partid (VIDEO)

Liviu Dragnea, coordonator politic PSD, a declarat miercuri ca se va gandi serios daca va mai ramane in partid. Eu o sa ma mai gandesc daca mai garantez pentru cineva la conducerea partidului. O sa vad.

O sentinta exemplara: condamnarea lui Liviu Dragnea

Atunci cand a zis ca sentinta de condamnare a lui Liviu Dragnea in Dosarul Referendumul este nedreapta, Victor Ponta a fost, ca de obicei, un urechist nepereche. Genul de specimen care stie inainte de a cunoaste. Daca ar fi avut rabdarea sa citeasca mai intai motivarea sentintei, ar fi putut gasi acolo o veritabila bijuterie juridica. Poate mai invata si el cate ceva din stiinta dreptului, scrie jurnalistul Liviu Avram pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Liviu Dragnea, despre retragerea premierului de la conducerea PSD: E o greseala

Liviu Dragnea a vorbit despre retragerea temporara a premierului Victor Ponta de la conducerea PSD si este de parere ca a fost o greseala. intrebat daca are in vedere faptul ca poate pleca si din fruntea.

Liviu Dragnea, despre retragerea premierului de la conducerea PSD: E o greseala (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit despre retragerea temporara a premierului Victor Ponta de la conducerea PSD si este de parere ca a fost o greseala. intrebat daca are in vedere faptul ca poate pleca si din fruntea.

Contre intre Rovana Plumb si Liviu Dragnea privind sefia PSD: Nu ne trebuie congrese acum. Cine nu intelege asta, joaca pentru adversarii politici

Contre intre Rovana Plumb si Liviu Dragnea dupa plecarea lui Victor Ponta de la sefia PSD. Coordonatorului politic al partidului sustine nevoia organizarii unui Comitet Executiv cat mai repede pentru a se alege o.

Liviu Dragnea: Victor Ponta a facut o greseala/ Dragnea o contrazice pe Rovana Plumb: Nu avem interimat la sefia PSD, este un loc gol; Comitetul Executiv va decide cine il va ocupa

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Victor Ponta a facut o greseala cand s-a retras din functia de presedinte al partidului si ca spera ca o greseala sa nu fie urmata de o a doua, referindu-se la o retragere si din functia de premier. El a contrazis-o pe presedinta Consiliului national al PSD Rovana Plumb si a declarat ca in prezent este un loc gol in fruntea partidului si nu un interimat, fapt pentru care este nevoie de o sedinta a Comitetului Executiv cat mai repede.

Ponta: Liviu Dragnea nu face jocul nimanui. Ramane unul din cei mai puternici organizatori PSD

Premierul Victor Ponta a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, ca Liviu Dragnea nu face jocul nimanui si ca ramane unul din cei mai puternici organizatori ai PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )