Libnet.ro
UNICEF

11:30

Liviu Dragnea, despre retragerea premierului de la conducerea PSD: E o greseala

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre retragerea premierului de la conducerea PSD: E o greseala

Liviu Dragnea a vorbit despre retragerea temporara a premierului Victor Ponta de la conducerea PSD si este de parere ca a fost o greseala. intrebat daca are in vedere faptul ca poate pleca si din fruntea. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre retragerea premierului de la conducerea PSD: E o greseala (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit despre retragerea temporara a premierului Victor Ponta de la conducerea PSD si este de parere ca a fost o greseala. intrebat daca are in vedere faptul ca poate pleca si din fruntea.

Dragnea, despre retragerea lui Ponta de la sefia PSD: Sper ca o greseala nu este urmata si de a doua

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la conducerea PSD a fost una personala si si-a exprimat speranta ca Ponta nu va face o a doua greseala prin retragerea de la Guvern. Liviu Dragnea a.

Liviu Dragnea despre Autostrada Sudului:Asta este una din marile mele dezamagiri

Autostrada Sudului, proiect sustinut de social-democratul teleormanean Liviu Dragnea, nu a fost inclusa in Master Planul elaborat de Ministerul Transporturilor.

Liviu Dragnea: Nu vreau ca Victor Ponta sa isi dea demisia. E cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut Romania

Social-democratii se mobilizeaza pentru eventualitatea in care, in toamna, se vor organiza alegeri anticipate. Potrivit coordonatorului politic Liviu Dragnea, PSD nu doreste alegeri, insa este pregatit sa intre in lupta.

Liviu Dragnea: Victor Ponta a facut o greseala/ Dragnea o contrazice pe Rovana Plumb: Nu avem interimat la sefia PSD, este un loc gol; Comitetul Executiv va decide cine il va ocupa

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Victor Ponta a facut o greseala cand s-a retras din functia de presedinte al partidului si ca spera ca o greseala sa nu fie urmata de o a doua, referindu-se la o retragere si din functia de premier. El a contrazis-o pe presedinta Consiliului national al PSD Rovana Plumb si a declarat ca in prezent este un loc gol in fruntea partidului si nu un interimat, fapt pentru care este nevoie de o sedinta a Comitetului Executiv cat mai repede.

Liviu Dragnea: PSD are capacitatea si forta interioara sa castige viitoarele alegeri, la termen sau mai grabite eventual

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca PSD este capabil sa castige viitoarele alegeri la termen sau mai grabite eventual, informeaza Agerpres. Acest partid PSD, n. r. ) are.

Liviu Dragnea, critici dure la adresa lui Victor Ponta: A facut o greseala, sper sa nu o faca pe a doua

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Victor Ponta a facut o greseala cand s-a retras din functia de presedinte al partidului si ca spera ca o greseala sa nu fie urmata de o a doua,.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD: O diversiune menita sa atenueze presiunea opiniei publice. Premierul inceaca sa castige timp (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminica intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV ca prin faptul ca a anuntat ca se retrage de la conducerea PSD, Victor ponta inc.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD: O diversiune menita sa atenueze presiunea opiniei publice. Premierul incearca sa castige timp (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminica intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV ca prin faptul ca a anuntat ca se retrage de la conducerea PSD, Victor ponta inc.

Valeriu Zgonea AR PUTEA LUA LOCUL lui Victor Ponta la CONDUCEREA PSD

Jurnalistul Radu Tudor a dezvaluit, in editia de luni a emisiunii La Ordinea Zilei, ca a aflat, pe surse, ca presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, ar fi batut palma cu Valeriu Zgonea, presedinte al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )