Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liviu Dragnea despre Autostrada Sudului:Asta este una din marile mele dezamagiri

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea despre Autostrada Sudului:Asta este una din marile mele dezamagiri

Autostrada Sudului, proiect sustinut de social-democratul teleormanean Liviu Dragnea, nu a fost inclusa in Master Planul elaborat de Ministerul Transporturilor. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre viitorul coalitiei PSD-UNPR: Trebuie sa avem o discutie barbateasca!

Reprezentantii PSD si UDMR se vor intalni pentru o discutie barbateasca, a anuntat fostul vicepremier Liviu Dragnea. Prezent la Ramnicu Valcea la o intalnire cu efectivul de partid, Liviu Dragnea a vorbit si despre nevoia unui nou proiect politic al PSD.

Nicolae Banicioiu, despre demisia lui Ponta: Este una menita sa protejeze partidul

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu a declarat, duminica, ca decizia luata de Victor Ponta este menita sa protejeze Partidul Social Democrat.

Liviu Dragnea: Nu vreau ca Victor Ponta sa isi dea demisia. E cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut Romania

Social-democratii se mobilizeaza pentru eventualitatea in care, in toamna, se vor organiza alegeri anticipate. Potrivit coordonatorului politic Liviu Dragnea, PSD nu doreste alegeri, insa este pregatit sa intre in lupta.

Liviu Dragnea, declaratii despre viitorul politic al PSD

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Ramnicu Valcea, ca in cadrul formatiunii social-democrate trebuie sa apara un nou proiect politic care sa cuprinda o noua abordare fata de.

Liviu Dragnea: PSD, capabil sa castige viitoarele alegeri la termen sau mai grabite eventual. Nu stie nimeni ce va fi la toamna

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, le-a spus, sambata, celor prezenti la conferinta de alegeri a organizatiei de femei a PSD Teleorman, ca PSD este capabil sa castige viitoarele alegeri la termen sau mai grabite eventual, atragandu-le atentia ca este posibil ca in septembrie sa avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastra.

Liviu Dragnea: PSD are capacitatea si forta interioara sa castige viitoarele alegeri, la termen sau mai grabite eventual

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca PSD este capabil sa castige viitoarele alegeri la termen sau mai grabite eventual, informeaza Agerpres. Acest partid PSD, n. r. ) are.

Liviu Dragnea: in PSD trebuie sa apara un nou proiect politic care sa cuprinda o noua abordare fata de viitorul acestei tari

Partidul Social Democrat trebuie sa construiasca un nou proiect politic este de parere coordonatorul politic al partidului, Liviu Dragnea. Noul proiect trebuie sa cuprinda o noua abordare fata de doctrina.

Catalin Ivan demasca jocurile de culise din PSD: Liviu Dragnea sa renunte la atacurile jenante la Victor Ponta in deplasarile prin tara

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca PSD are nevoie de un nou proiect, din care nu poate face parte Liviu Dragnea, pe care il acuza ca ii submineaza pozitia lui Victor Ponta. Reprezentati fix acel mod de a face politica, bazat pe baronate locale, pe tradari, intelegeri ascunse, in dauna partidului, ii transmite Ivan lui Dragnea.

Liderul PSD Constanta, despre retragerea lui Ponta: Este gestul unui lider responsabil

Presedintele executiv al PSD Constanta, Decebal Fagadau, afirma ca retragerea lui Victor Ponta de la conducerea formatiunii este un gest corect, de fair-play fata de colegi si, totodata, o hotarare a unui lider responsabil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )