Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO Mamaia, statiunea cu cei mai multi prieteni. Parada internationala pentru promovarea perlei litoralului romanesc

Adevărul Adevărul,
FOTO Mamaia, statiunea cu cei mai multi prieteni. Parada internationala pentru promovarea perlei litoralului romanesc

Povestea merge mai departe. S-a cantat, s-a dansat, s-a urat La multi ani unei vechi statiuni, dar totusi mereu surprinzatoare Mamaia, in cadraul Paradei Litoralului. continuă pe Adevărul

Suedia, ingrijorata de numarul tot mai mare de cersetori. Cei mai multi, din Romania si Bulgaria - sondaj

Numarul imigrantilor UE, majoritatea din Romania si Bulgaria, despre care se crede ca cersesc in aceasta tara s-a dublat fata de anul trecut, ajungand la aproximativ 4. 000 de persoane, sugereaza un nou.

Au fost anuntati cei mai noi Ingerasi Victorias Secret! FOTO VIDEO

Celebrul brand de lenjerie intima Victorias Secret si-a marit armata de Ingerasi cu 10 noi achizitii! Iata care sunt frumusetile ce au avut norocul sa fie alese in echipa VS! .

Numire controversata la ICR: Noul presedinte ar vrea sa-l puna secretar general pe unul dintre cei mai bogati preoti din Romania

Radu Boroianu, noul Presedinte al Institutului Cultural Roman, a inceput deja sa faca schimbari care i-au determinat pe mai multi functionari sa-si pregateasca demisiile, anunta Stiri pe surse. Radu.

O romanca, printre cei mai de viitor tineri antreprenori

Romanca Anda Gansca 26 de ani), absolventa a Universitatii Stanford, se numara printre cei mai de viitor 30 de antreprenori cu varsta sub 30 de ani, potrivit unui top intocmit de publicatia economica INC, datorita Knotch, o platforma de opinii care poate ajuta companiile de media si brandurile sa-si eficientieze continutul.

O romanca, intre cei mai de viitor tineri antreprenori

Romanca Anda Gasca 26 de ani), absolventa a Universitatii Stanford, se numara printre cei mai de viitor 30 de antreprenori cu varsta sub 30 de ani intocmit de publicatia economica INC , datorita Knotch, o platforma de opinii care.

De la an la an, toti mai multi romani prefera sa fie proprii lor sefi

Nemultumiti de salariile mici, conationalii nostri incearca sa dea lovitura pe cont propriu, informeaza B1 TV. Asa ca, in ultimii ani, au aparut o multime de afaceri de familie. Mai exact, cifrele arata ca .

Facebook si Twitter, printre cei mai mari dusmani ai casniciilor

Retelele de socializare au devenit o amenintare semnificativa pentru casatorii, intrucat acestea reprezinta un factor cheie care este invocat intr-un numar tot mai mare de divorturi,scrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )