Libnet.ro
UNICEF

10:30

Facebook si Twitter, printre cei mai mari dusmani ai casniciilor

Antena3 Antena3,
Facebook si Twitter, printre cei mai mari dusmani ai casniciilor

Retelele de socializare au devenit o amenintare semnificativa pentru casatorii, intrucat acestea reprezinta un factor cheie care este invocat intr-un numar tot mai mare de divorturi,scrie. continuă pe Antena3

Adevarul Live, ora 14.00: Neurochirurgul Claudiu Matei, despre cei mai mari dusmani ai creierului

Varsta la care apar bolile vasculare cerebrale a scazut dramatic, avertizeaza medicii neurologi si neurochirurgi. in acest context, este esential sa stim de ce tot mai multi tineri sufera accidente vasculare cerebrale si fac tumori, fie ele benigne sau chiar maligne la nivelul creierului. Medicul Claudiu Matei vine la Adevarul Live sa ofere explicatii.

O romanca, printre cei mai de viitor tineri antreprenori

Romanca Anda Gansca 26 de ani), absolventa a Universitatii Stanford, se numara printre cei mai de viitor 30 de antreprenori cu varsta sub 30 de ani, potrivit unui top intocmit de publicatia economica INC, datorita Knotch, o platforma de opinii care poate ajuta companiile de media si brandurile sa-si eficientieze continutul.

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire la evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest.

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest.

O romanca, intre cei mai de viitor tineri antreprenori

Romanca Anda Gasca 26 de ani), absolventa a Universitatii Stanford, se numara printre cei mai de viitor 30 de antreprenori cu varsta sub 30 de ani intocmit de publicatia economica INC , datorita Knotch, o platforma de opinii care.

UBB isi premiaza cei mai buni studenti si profesori. ii scoatem in fata pe cei ce reprezinta un exemplu si o mandrie

Cei mai buni studenti si profesori din cadrul UBB Cluj-Napoca vor fi premiati miercuri, 29 aprilie, la Gala de decernare a Premiilor Excellentia.

Au fost anuntati cei mai noi Ingerasi Victorias Secret! FOTO VIDEO

Celebrul brand de lenjerie intima Victorias Secret si-a marit armata de Ingerasi cu 10 noi achizitii! Iata care sunt frumusetile ce au avut norocul sa fie alese in echipa VS! .

Patru dintre cei mai buni alpinisti ai Romaniei sunt in continuare blocati pe Muntele Everest

Patru dintre cei mai buni alpinisti ai Romaniei sunt in continuare blocati pe Muntele Everest, si infrunta pericolul, la 36 de ore dupa cutremurul devastator, din Himalaya. Bilantul cutremurului din Himalaya.

Vacanta de 1 Mai se muta in afara tarii: Cipru, Italia, Egipt si Dubai, printre cele mai cautate destinatii

Din ce in ce mai multi romani, in special tinerii de pana in 35 de ani, au inceput sa isi planifice mini-vacanta de 1 Mai in afara granitelor. Acestia au ales litoralul din Bulgaria sau Grecia, dar si destinatii exotice, precum Dubai sau Egipt, arata.

Patru universitati din Romania, printre cele mai bune din lume

Patru universitati din Romania sunt pe lista celor mai bune 800 de universitati din lume, potrivit QS World University Rankings . Clasamentul a fost realizat dupa criteriul disciplina. Iata, deci, in ce domenii avem cele mai bune universitati in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )