Libnet.ro
UNICEF

15:00

FOTO Manastirea Ratesti, din judetul Buzau, afectata de alunecarile de teren. 20 de maicute au fost mutate in alte chilii

Adevărul Adevărul,
FOTO Manastirea Ratesti, din judetul Buzau, afectata de alunecarile de teren. 20 de maicute au fost mutate in alte chilii

Manastirea Ratesti din comuna buzoiana berca este in pericol sa se surpe dupa ce ploile din ultima vreme au dus la reactivarea unei alunecari de teren. Pana acum, pamantul care o ia la vale a afectat sapte chilii, peretii bisericii au inceput sa se surpe, la fel si Staretia. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTO Manastirea Ratesti, din judetul Buzau, afectata de alunecarile de teren. Zeci de maicute au fost evacuate

Zeci de maicute de la o manastire din judetul Buzau au fost evacuate, vineri dupa-amiaza, dupa ce dealul de sub asezamant a luat-o la vale cu tot cu chilii. Peretii au crapat si risca sa se prabuseasca, iar autoritatile au oprit curentul electric si gazele pentru ca alunecarea a pus in pericol retelele.

Eugen Teodorovici promite fonduri europene pentru dezvoltarea judetul Buzau

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a vizitat, luni, fabrica GlassCorp din judetul Buzau, alaturi de prim-ministrul Victor Ponta si de vicepremierul Liviu Dragnea.

18 localitati din judetul Buzau au fost afectate de inundatii si alunecari de teren

18 localitati din judetul Buzau au fost afectate de inundatii si alunecari de teren provocate de plile abundente din ultimele zile, informeaza Mediafax. Printre localitatile afectate sunt si orasele Buzau.

Gimnastul Robert Burtanete, sportivul lunii aprilie in judetul Buzau

Dupa Marina Andreea Baboi, laureata lunii martie, tanarul gimnast Robert Burtanete, de la CSS Buzau, a fost desemnat sportivul lunii aprilie in judetul Buzau.

COD ROSU de inundatii pe raurile Olt, Putna si Ramnicu Sarat. Pericol de inundatii in opt localitati din judetul Vrancea

Hidrologii au institut, joi, cod rosu pe raul Putna, pe sectorul Mircesti, la confluenta cu raul Siret, in zona sectorului indiguit Suraia, in opt localitati din judetul Vrancea fiind posibile inundatii din cauza viiturilor.

COD ROSU de INUNDATII pe raul Putna. Opt localitati din judetul Vrancea sunt in pericol

Hidrologii au instituit cod rosu pe raul Putna, pe sectorul Mircesti, la confluenta cu raul Siret, in zona sectorului indiguit Suraia. Opt localitati din judetul Vrancea sunt in pericol de inundatie.

COD ROSU de inundatii pe raul Putna, pericol de inundatii in opt localitati din judetul Vrancea

Hidrologii au institut, joi, cod rosu pe raul Putna, pe sectorul Mircesti, la confluenta cu raul Siret, in zona sectorului indiguit Suraia, in opt localitati din judetul Vrancea fiind posibile inundatii din cauza viiturilor.

FOTO Eroziunile de mal fac din raul Buzau un pericol iminent pentru judetul Braila

Ignorate ani de zile de autoritatile centrale, eroziunile de mal de pe sectorul brailean al raului Buzau ameninta sa provoace imense pagube materiale. in zona localitatilor brailene Sihleanu, Pitulati, Scortaru Nou, Sutesti si Ramnicelu. Practic, sub actiunea continua a apei, mari bucati de pamant se desprind de pe mal si sunt luate de curenti, iar albia raului se deplaseaza amenintator spre gospodarii, drumuri si suprafete agricole.

Gospodarii inundate si copaci cazuti peste masini, in judetul Buzau

Zece gospodarii din satul Candesti, comuna Vernesti, au fost acoperite de aluviuni scurse de pe versani, care au distrus solarii si gradini. Apa a patruns insa si intr-o casa, deteriorand parchetul si mobila. De asemenea, la Viperesti, un numar de 11 gospodarii, trei case si opt curti, au fost inundate.

Cod portocaliu de ploi si inundatii, in judetul Buzau

Hidrologii au emis astazi mai multe avertizari de coduri de inundatii, care vor intra in vigoare incepand din aceasta noapte, Buzaul fiind unul dintre judetele vizate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )