Libnet.ro
UNICEF

13:00

18 localitati din judetul Buzau au fost afectate de inundatii si alunecari de teren

B1 B1,
18 localitati din judetul Buzau au fost afectate de inundatii si alunecari de teren

18 localitati din judetul Buzau au fost afectate de inundatii si alunecari de teren provocate de plile abundente din ultimele zile, informeaza Mediafax. Printre localitatile afectate sunt si orasele Buzau. continuă pe B1

COD ROSU de inundatii pe raurile Olt, Putna si Ramnicu Sarat. Pericol de inundatii in opt localitati din judetul Vrancea

Hidrologii au institut, joi, cod rosu pe raul Putna, pe sectorul Mircesti, la confluenta cu raul Siret, in zona sectorului indiguit Suraia, in opt localitati din judetul Vrancea fiind posibile inundatii din cauza viiturilor.

COD ROSU de inundatii pe raul Putna, pericol de inundatii in opt localitati din judetul Vrancea

Hidrologii au institut, joi, cod rosu pe raul Putna, pe sectorul Mircesti, la confluenta cu raul Siret, in zona sectorului indiguit Suraia, in opt localitati din judetul Vrancea fiind posibile inundatii din cauza viiturilor.

Buzau: 18 localitati, inundate si 20 de maicute de la Ratesti, evacuate

18 localitati din judetul Buzau au fost afectate de inundatii si alunecari de teren, in urma ploilor abundente din ultimele zile, iar 20 de maicute de la Ratesti au fost evacuate, relateaza Mediafax.

COD ROSU de INUNDATII pe raul Putna. Opt localitati din judetul Vrancea sunt in pericol

Hidrologii au instituit cod rosu pe raul Putna, pe sectorul Mircesti, la confluenta cu raul Siret, in zona sectorului indiguit Suraia. Opt localitati din judetul Vrancea sunt in pericol de inundatie.

VIDEO FOTO Manastirea Ratesti, din judetul Buzau, afectata de alunecarile de teren. Zeci de maicute au fost evacuate

Zeci de maicute de la o manastire din judetul Buzau au fost evacuate, vineri dupa-amiaza, dupa ce dealul de sub asezamant a luat-o la vale cu tot cu chilii. Peretii au crapat si risca sa se prabuseasca, iar autoritatile au oprit curentul electric si gazele pentru ca alunecarea a pus in pericol retelele.

VIDEO Drumuri si gospodarii din numeroase localitati din Suceava au fost afectate de inundatii

Ploile abundente din cursul zilei de joi au provocat pagube importante in judetul Suceava. Au fost afectate drumuri, poduri, gospodarii si culturi agricole din numeroase localitati din judet.

11 localitati din Gorj, inundate

Aproximativ 190 de hectare de teren agricol au fost inundate, in 11 localitati din judetul Gorj, unde au fost afectate si mai multe drumuri judetene, relateaza Mediafax.

FOTO Manastirea Ratesti, din judetul Buzau, afectata de alunecarile de teren. 20 de maicute au fost mutate in alte chilii

Manastirea Ratesti din comuna buzoiana berca este in pericol sa se surpe dupa ce ploile din ultima vreme au dus la reactivarea unei alunecari de teren. Pana acum, pamantul care o ia la vale a afectat sapte chilii, peretii bisericii au inceput sa se surpe, la fel si Staretia.

Eugen Teodorovici promite fonduri europene pentru dezvoltarea judetul Buzau

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a vizitat, luni, fabrica GlassCorp din judetul Buzau, alaturi de prim-ministrul Victor Ponta si de vicepremierul Liviu Dragnea.

FOTO Localitati din judetul Olt, afectate de noul val de inundatii

Noaptea de miercuri spre joi s-a dovedit a fi una alba pentru pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Matei Basarab Olt. Acestia au fost chemati sa intervina pe raza mai multor localitati din judet din cauza precipitatiilor ce au cazut non-stop in ultimele zile. Militarii salvatori au actionat cu tot ce au avut la indemana pentru a salva vieti si case.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )