Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Drumuri si gospodarii din numeroase localitati din Suceava au fost afectate de inundatii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Drumuri si gospodarii din numeroase localitati din Suceava au fost afectate de inundatii

Ploile abundente din cursul zilei de joi au provocat pagube importante in judetul Suceava. Au fost afectate drumuri, poduri, gospodarii si culturi agricole din numeroase localitati din judet. continuă pe Adevărul

Aproape 50 de case si gospodarii din municipiul Husi au fost inundate

Aproape 50 de case si gospodarii din municipiul Husi au fost inundate, in urma ploilor abundente, iar sapte persoane au fost evacuate din locuintele in care apa depasea un metru. Potrivit evaluarilor facute, vi.

Patru poduri si trei drumuri comunale din judetul Suceava, afectate de ploile abudente

Prefectul de Suceava,FlorinSinescu, a anuntat, joi, ca ploile din ultima perioada au afectat patru poduri de pe un drum judetean si trei drumuri comunale din judet. Potrivit lui Sinescu, rampele de.

Sute de gospodarii din Olt si Dolj au fost inundate in urma ploilor puternice

Aproape 600 de curti si gospodarii, dar si drumuri judetene si 380 de hectare de teren au fost inundate, joi, in judetul Olt, in timp ce in Dolj au fost inundate aproape 80 de gospodarii, informeaza.

Patru gospodarii din Bolbosi au fost inundate, iar comunele Alimpesti, Catunele si Slivilesti sunt afectate de alunecari de teren

In urma preciptatiilor abundente din ultima perioada, patru gospodarii din comuna Bolbosi au fost inundate, iar in localitatea Alimpesti au fost inregistrate mai multe alunecari de teren.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )