Libnet.ro
UNICEF

15:00

Buzau: 18 localitati, inundate si 20 de maicute de la Ratesti, evacuate

România Liberă România Liberă,
Buzau: 18 localitati, inundate si 20 de maicute de la Ratesti, evacuate

18 localitati din judetul Buzau au fost afectate de inundatii si alunecari de teren, in urma ploilor abundente din ultimele zile, iar 20 de maicute de la Ratesti au fost evacuate, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO FOTO Manastirea Ratesti, din judetul Buzau, afectata de alunecarile de teren. Zeci de maicute au fost evacuate

Zeci de maicute de la o manastire din judetul Buzau au fost evacuate, vineri dupa-amiaza, dupa ce dealul de sub asezamant a luat-o la vale cu tot cu chilii. Peretii au crapat si risca sa se prabuseasca, iar autoritatile au oprit curentul electric si gazele pentru ca alunecarea a pus in pericol retelele.

FOTO Manastirea Ratesti, din judetul Buzau, afectata de alunecarile de teren. 20 de maicute au fost mutate in alte chilii

Manastirea Ratesti din comuna buzoiana berca este in pericol sa se surpe dupa ce ploile din ultima vreme au dus la reactivarea unei alunecari de teren. Pana acum, pamantul care o ia la vale a afectat sapte chilii, peretii bisericii au inceput sa se surpe, la fel si Staretia.

18 localitati din judetul Buzau au fost afectate de inundatii si alunecari de teren

18 localitati din judetul Buzau au fost afectate de inundatii si alunecari de teren provocate de plile abundente din ultimele zile, informeaza Mediafax. Printre localitatile afectate sunt si orasele Buzau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )