Libnet.ro
UNICEF

13:30

FOTO: Maria Grapini a comis-o din nou, la inceput de an scolar: Cate s-ar fi putut face, in 26 de ani, in domeniul educatiei, cate nu s-au facut? intrebari care trebuie sa si le puna administratiile locale si centrale

România Liberă România Liberă,
FOTO: Maria Grapini a comis-o din nou, la inceput de an scolar: Cate s-ar fi putut face, in 26 de ani, in domeniul educatiei, cate nu s-au facut? intrebari care trebuie sa si le puna administratiile locale si centrale

Europarlamentarul Maria Grapini a criticat, luni, autoritatile locale si centrale pentru conditiile deficitare din sistemul de invatamant, cu prilejul inceperii noului an scolar. Mesajul postat de aceasta, pe pagina sa de Facebook, ilustreaza, inca o data, lacunele acesteia privind exprimarea corecta in limba romana. continuă pe România Liberă

Maria Grapini loveste din nou! Ce greseli gramaticale a facut europarlamentarul intr-un mesaj despre inceputul unui nou an scolar (FOTO)

Europarlamentarul Maria Grapini, cunoscuta pentru greselile gramaticale facute in mesajele de pe pagina sa oficiala de Facebook, a reusit sa demonstreze ca nu degeaba a fost criticata, de nenumarate ori,.

Valentina Pelinel, din nou la sala, dupa 3 luni de la nastere: Ai grija de corpul tau. Este locul unde vei trai toata viata (FOTO)

Aspectul inainte de toate! La numai trei luni de cand a devenit mamica, Valentina Pelinel a intrat a inceput din nou sa mearga la sala, potrivit libertatea. ro. Valentina Pelinel a inceput.

Transportatorii protesteaza din nou. Pe aproape toate centurile ocolitoare s-au creat cozi uriase

Transportatorii protesteaza din nou luni pe soselele de centura din tara. Timp de doua ore, in intervalul 10. 00, autovehiculele de marfa circula cu viteza redusa. E semnul lor de protest fata de.

Transportatorii incurca din nou traficul pe centurile marilor orase din tara. Protestele impotriva cresterii RCA vor culmina cu unul national joi, daca guvernul nu ia masuri

Transportatorii protesteaza, luni, din nou pe soselele de centura din tara, in intervalul 10. Masinile de marfa vor circula cu viteza redusa, ingreunand, astfel, traficul. Este un protest care s-a desfasurat in fiecare zi de luni in ultima vreme, pentru a atrage atentia asupra scumpirii nejustificate a politelor RCA. Daca Guvernul nu ia masuri, pe 15 septembrie va avea loc un protest national.

Tramvaiele liniilor 24, 42, 45 si 46 vor circula din nou prin Piata Victoriei

Tramvaiele liniilor 24, 42, 45 si 46 vor circula din nou prin Piata Victoriei incepand cu 12 septembrie, ca urmare a finalizarii lucrarilor de remediere la reteaua de termoficare de pe bulevardul Ion Mihalache , iar linia naveta 624 se desfiinteaza, anunta Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB), prin intermediul unui comunicat de presa.

Ozana Barabancea slabeste din nou! Iata ce face de aceasta data!

Ozana Barabancea slabeste din nou. La mai bine de doi ai de la ultima transformare spectaculoasa, artista este in prezent monitorizata de un nutritionist si este decisa sa revina la formele de altadata.

VIDEO Parcul Europa din Rust / Freiburg, cotat din nou printre cele mai bune parcuri de distractii din lume

Cel mai mare parc de distractii din Germania, Parcul Europa din Rust langa Freiburg), a fost din nou desemnat de un juriu international de experti drept unul dintre cele mai bune parcuri de distractii din lume, scrie Der Standard.

Cooperativa munca in zadar. Spatiile verzi proaspat refacute dintr-un mare cartier al Bucurestiului, sapate din nou pentru ca mall-ul ParkLake sa fie conectat la reteaua de energie electrica

ParkLake, cel mai nou mall din Capitala, inaugurat pe 1 septembrie, este sustinut de generatoare, nefiind conectat la reteaua de energie electrica. Pentru a-l conecta si a-i asigura puterea necesara, trebuie aduse doua doua linii electrice subterane de 110 kV, de la o distanta de 5 km, una de la la statia electrica Balta Alba si una de la statia Dudesti. Mai multi cititori HotNews. ro au sesizat faptul ca pentru lucrarile de conectare a mall-ului la reteaua electrica, trotuarele, carosabilul si spatiile verzi proaspat amenajate sunt distruse.

FOTO. Cea mai cautata terorista din lume. Jihadista britanica Sally Jones le invata pe femeile din toata lumea sa se arunce in aer pentru Statul Islamic

De mai bine de doi ani, jihadista britanica Sally Jones este cea mai cautata terorista din lume. De cand a fugit din Kent in Siria, pentru a se casatori cu Junaid Hussain, un luptator ISIL Statul Islamic din Irak si Levant) din Birmingham, o serie de mesaje descoperite pe retelele de socializare sunt singurele indicii despre viata acestei femei din interiorul califatului terorist, relateaza The Telegraph.

Romania, din nou la CEDO: O fosta prezentatoare tv reclama conditiile din arest

Fiica baronului de Arges Tudor Pendiuc a reclamat Romania la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului din cauza conditiilor din puscarii. Emanuela Pendiuc si-a petrecut cateva nopti la Beciul Do.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )