Libnet.ro
UNICEF

11:30

Valentina Pelinel, din nou la sala, dupa 3 luni de la nastere: Ai grija de corpul tau. Este locul unde vei trai toata viata (FOTO)

B1 B1,
Valentina Pelinel, din nou la sala, dupa 3 luni de la nastere: Ai grija de corpul tau. Este locul unde vei trai toata viata (FOTO)

Aspectul inainte de toate! La numai trei luni de cand a devenit mamica, Valentina Pelinel a intrat a inceput din nou sa mearga la sala, potrivit libertatea. ro. Valentina Pelinel a inceput. continuă pe B1

Tramvaiele liniilor 24, 42, 45 si 46 vor circula din nou prin Piata Victoriei

Tramvaiele liniilor 24, 42, 45 si 46 vor circula din nou prin Piata Victoriei incepand cu 12 septembrie, ca urmare a finalizarii lucrarilor de remediere la reteaua de termoficare de pe bulevardul Ion Mihalache , iar linia naveta 624 se desfiinteaza, anunta Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB), prin intermediul unui comunicat de presa.

Ozana Barabancea slabeste din nou! Iata ce face de aceasta data!

Ozana Barabancea slabeste din nou. La mai bine de doi ai de la ultima transformare spectaculoasa, artista este in prezent monitorizata de un nutritionist si este decisa sa revina la formele de altadata.

Kendall Jenner si Harry Styles formeaza din nou un cuplu

Kendall Jenner si Harry Styles formeaza din nou un cuplu. Cei doi au fost zariti iesind impreuna in oras, incercand sa reinvie idila de la inceputul acestui an. Iata ce spun apropiatii lor.

Consumul de sucuri si nectaruri naturale, din nou pe crestere pentru prima data dupa 2009

Consumul de suc si nectar de fructe a inregistrat o revenire pe piata locala, pentru prima data din anul 2009, arata datele Asociatiei Europene a Producatorilor de Sucuri de Fructe.

Reprezentantii ING au anuntat ca problemele tehnice au fost remediate: Tranzactiile cu cardul la comercianti sunt disponibile. Clientii pot scoate din nou bani de la bancomate (VIDEO)

UPDATE: Dupa aproape jumatate de zi in care romanii nu au putut sa se foloseasca de carduri, reprezentantii ING au anuntat, pe Facebook, ca au remediat problemele. Tranzactiile cu cardul la.

Presedintele Filipinelor loveste din nou: Nu l-am numit niciodata pe Barack Obama fiu de curva...si Ban Ki-moon este un fraier

Rodrigo Duterte, presedintele statului Filipine, a negat vineri ca l-a numit pe Barack Obama fiu de curva, dar a continuat seria insultelor asupra figurilor importante din politica internationala. De.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )