Libnet.ro
UNICEF

13:30

FOTO Minerii de la RMGC continua protestul extrem in subteran si vor sa intre in greva foamei

Adevărul Adevărul,
FOTO Minerii de la RMGC continua protestul extrem in subteran si vor sa intre in greva foamei

Minerii de la RMGC, care s-au blocat miercuri dimineata in subteranul unei galerii din Rosia Montana, continua protestul. Pe parcursul noptii membrii ai familiilor acestora si colegi de munca au stat la gura minei in semn de solidaritate cu ei. continuă pe Adevărul

FOTO 22 de mineri de la RMGC continua protestul extrem in subteran si vor sa intre in greva foamei

Minerii de la RMGC, care s-au blocat miercuri dimineata in subteranul unei galerii din Rosia Montana, continua protestul. Pe parcursul noptii membrii ai familiilor acestora si colegi de munca au stat la gura minei in semn de solidaritate cu ei.

Cei 22 de mineri continua protestul in subteran la Rosia Montana

Cei 22 de minerii blocati in subteran la Rosia Montana au refuzat sa iasa la suprafata pe durata noptii. in acelasi timp, mai multi protestatari din centrul comunei au protestat si ei pana dupa miezul.

Minerii blocati in subteran la Rosia Montana continua protestul

Cei 22 de mineri blocati in galeria Catalina-Monulesti din Rosia Montana continua protestul in subteran, in timp ce zeci de rude si colegi ai acestora au stat, in noaptea de miercuri spre joi, la intrarea in mina, in semn de solidaritate cu protestatarii.

Rosia Montana: Cei 22 de mineri blocati in subteran continua protestul

Cei 22 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat miercuri in galeria Catalina Monulesti refuza in continuare sa iasa la suprafata, fiind decisi sa nu renunte la protestul lor, alti angajati ai companiei miniere amenintand ca vor intra si ei in mina, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2848 seconds )