Libnet.ro
UNICEF

14:30

FOTO Monumentul istoric din Alba Iulia pentru care nu s-au gasit bani de renovare. Marirea si decaderea unei cladiri simbol

Adevărul Adevărul,
FOTO Monumentul istoric din Alba Iulia pentru care nu s-au gasit bani de renovare. Marirea si decaderea unei cladiri simbol

Primaria Alba Iulia nu a reusit sa obtina fondurile necesare pentru restaurarea case primului primar roman din Alba Iulia, Camil Velican, monument istoric important pentru oras. continuă pe Adevărul

Studenti de la Universitatea din Alba Iulia, premiati cu bani de Primarie pentru rezultatele din anul anterior

Un numar de 31 de studenti ai Universitatii 1 Decembrie 1918 Alba Iulia au fost premiati de administratia publica locala pentru rezultatele deosebite obtinute in anul academic 2018 2019.

FOTO VIDEO Incendiu la o biserica monument istoric din Alba. Focul a fost izolat, dar turla s-a prabusit

Forte importante ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba intervin miercuri, 2 octombrie 2019, la un incendiu izbucnit la turla unei biserici.

inca un pas pentru mall-ul din centrul orasului Alba Iulia. Primaria vinde la licitatie terenul necesar extinderii cladirii

Primaria Alba Iulia pregateste o noua etapa pentru amenajarea mini mall-ului in centrul orasului, unde acum se afla Magazinul Unirea.

VIDEO Pistol mitraliera folosit de nazisti in Al Doilea Razboi Mondial, descoperit in timpul unor lucrari de constructii la Alba Iulia

Un pistol mitraliera cu pat rabatabil, ce dateaza din perioada interbelica, a fost descoperit miercuri dimineata, cu prilejul unor lucrari la o constructie din centrul orasului Alba Iulia.

Christian Sabbagh a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare. Christian Sabbagh a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie Christian Sabbagh, jurnalistul de investigatie de origine libaneza, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook. intrebat in repetate .

Bunicul Luizei Melencu s-a externat din spital pe propria semnatura. Motivul pentru care a facut acest gest

Bunicul Luizei Melencu a fost externat, la cerere, desi medicii i-au recomandat sa mai stea in spital pana luni. Barbatul a iesit pe semnatura din unitatea spitaliceasca pentru a fi alaturi de fiica lui, Monica Melencu. Femeia va merge, luni, la sediul DIICOT Bucuresti, in vederea recoltarii probelor biologice. Bunicul Luizei Melencu a fost externat.

Un nou SCANDAL zguduie Politia Romana: MUNITIE FURATA din dotarea Serviciului pentru Actiuni Speciale!

Un nou scandal zguduie Politia Romana, dupa ce un incarcator cu sase cartuse a disparut din dotarea Serviciului pentru Actiuni Speciale Mures, iar conducerea Politiei Judetene a demarat o.

Mures: incarcator cu sase cartuse, disparut din dotarea Serviciului pentru Actiuni Speciale

Un incarcator cu sase cartuse a disparut din dotarea Serviciului pentru Actiuni Speciale Mures, iar .

VIDEO Alba: Turla Bisericii unitariene din Sanmiclaus s-a prabusit, dupa ce monumentul istoric a luat foc

Turla Bisericii unitariene din Sanmiclaus din judetul Alba s-a prabusit, miercuri, dupa ce a luat foc. Incendiul care a cuprins turla monumentului istoric a fost localizat la aceasta ora, iar pompierii lupta pentru lichidarea focului, relateaza Alba24.

Sentinta definitiva pentru un sofer care a provocat un accident rutier pe DN1 in urma caruia a murit un militar. Ce pedeapsa au decis judecatorii

Curtea de Apel Alba Iulia a mentinut pedeapsa de 2 ani si 9 luni de inchisoare cu suspendare, sub supraveghere, pe o perioada de 3 ani pentru un barbat in varsta de 42 de ani din comuna Lopadea Noua judecat pentru ucidere din culpa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )