Libnet.ro
UNICEF

16:30

FOTO. Un MOTAN CANDIDEAZA la primaria unui oras din Mexic.

România Liberă România Liberă,
FOTO. Un MOTAN CANDIDEAZA la primaria unui oras din Mexic.

Candidatura unui motan pe nume Morris la primaria orasului mexican Xalapa a inceput ca o gluma, dar s-a transformat intr-un fenomen pe retelele de socializare, potrivit Mediafax. Morris a devenit expresia a cat de mult s-au saturat oamenii de toate partidele si de sistemul politic care nu ne reprezinta, afirma Sergio Chamorro, proprietarul candidatului cu blana, al carui slogan de campanie a fost: Te-ai saturat sa votezi pentru sobolani? Voteaza o pisica, relateaza The Guardian. Pagina . continuă pe România Liberă

Te-ai saturat sa votezi pentru sobolani? Voteaza o pisica. Candidatura unui motan la primaria unui oras din Mexic, fenomen pe Facebook

Candidatura unui motan pe nume Morris la primaria orasului mexican Xalapa a inceput ca o gluma, dar a devenit un fenomen pe retelele de socializare, ilustrand nemultumirea populatiei fata de politicieni, scrie.

Cat costa un suc in cel mai SCUMP oras din lume.

In 2013, Oslo a fost votat drept cel mai scump oras din lume, conform unui studiu realizat de o companie internationala de consultanta, citat de Business Insider. Pana anul trecut, Tokio a fost considerat orasul cu cele mai mari preturi din lume. Anul acesta, capitala Norvegiei este in fruntea listei oraselor cu nivel de trai ridicat, potrivit firmei de consultanta ECA Interntional. Studiul a avut in vedere costul bunurilor si serviciilor de baza, iar preturile din Oslo au fost caracterizate .

Cel mai activ vulcan din Mexic a erupt iar. Norul de fum si cenusa se ridica la 4.000 metri

Cel mai temut vulcan din Mexic, Popocatepetl, a erupt din nou, intr-o maniera de-a dreptul exploziva. Fragmente incandescente au fost aruncate la sute de metri distanta, iar din crater s-a ridicat un nor de fum si.

Primul oras din Romania care intra in insolventa. Datoriile primariei depasesc bugetul local

Aninoasa este primul oras din Romania care intra in procedura de insolventa din cauza datoriilor care depasesc bugetul local. Hotararea magistratilor Tribunalului Hunedoara nu este definitiva, dar este executo.

Primul oras din Romania, in faliment. Datoriile primariei depasesc bugetul local

Aninoasa este primul oras din Romania care intra in procedura de insolventa din cauza datoriilor care depasesc bugetul local. Hotararea magistratilor Tribunalului Hunedoara nu este definitiva, dar este executo.

Un motan a devenit un fenomen pe internet odata cu inscrierea lui in cursa pentru o primarie din Mexic

Nemultumirea populatiei fata de politicieni a atins cote maxime in Mexic, fapt dovedit prin inscrierea unui motan in cursa pentru primaria orasului Xalapa. Daca la inceput situatia a fost tratata ca o gluma.

Autobuz suspendat in gol, pe marginea unui pod din Constanta

Un autobuz a fost gata sa cada de pe un pod din Constanta. Soferului i s-a facut rau si a tras brusc de volan. Autobuzul a rupt un parapet si a ramas suspendat pe pod. in autobuz nu era niciun calator, dar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )