Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO Un plop a cazut peste doua masini din Galati, dupa furtuna de azi-noapte

Adevărul Adevărul,
FOTO Un plop a cazut peste doua masini din Galati, dupa furtuna de azi-noapte

Oamenii si-au pus mainile in cap dupa ce au vazut ce s-a intamplat cu masinile lor. Cum niciuna nu avea asigurare de tip Casco, oamenii trebuie acum sa dea in judecata Primaria pentru a spera ca-si mai repara masinile. continuă pe Adevărul

FOTO Slobozia, sub asediul vremii nefavorabile. Doua masini au fost avariate de un copac

Vremea rea face pagube la Slobozia. Aproape de centrul orasului, doua masini au fost avariate de un copac smuls din radacina de vantul puternic.

Traficul pe cele doua aeroporturi din Bucuresti a crescut cu 7,7% in primele noua luni, la 6,31 milioane pasageri

Numarul pasagerilor de pe cele doua aeroporturi din Bucuresti a crescut cu 7,7% in primele noua luni, ajungand la 6,31 milioane pasageri, potrivit Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), citat de.

Doua profesoare din Vaslui au transformat cancelaria scolii in ring de box, din cauza unei datorii

Doua profesoare din Vaslui s-au luat la palme in cancelaria scolii pentru o datorie a sotilor lor. Conflictul a izbucnit pe coridoare, sub privirile elevilor, apoi femeile s-au retras in cancelarie pentru a continua.

FOTO Doua masini furate au fost descoperite intr-o singura noapte la Albita

Noaptea trecuta, politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au descoperit la iesirea din tara doua autoturisme ce figurau ca fiind bunuri cautate in vederea confiscarii de catre autoritatile din Elvetia, respectiv Germania.

Elevii de la doua scoli din Galati au primit lectii de dirigentie de la mascatii Politiei Locale

Elevii de la Scoala Gimnaziala Nr. 7 si Scoala Gimnaziala Nr. 15 s-au intalnit, in cadrul orelor de dirigentie, cu reprezentantii Politiei Locale. Oamenii legii au raspuns invitatiei de a fi prezenti la o serie de activitati de prevenire, actiuni pe care Politia Locala Galati intentioneaza sa le desfasoare in cat mai multe scoli de pe raza municipiului.

Fed Cup: Romania- Spania se disputa pe patinoarul din Galati

Meciurile intalnirii dintre Romania si Spania, contand pentru Grupa Mondiala II din Fed Cup, programate in perioade 7-8 februarie 2015, se vor disputa pe patinoarul Dunarea Galati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )