Libnet.ro
UNICEF

00:08

Traficul pe cele doua aeroporturi din Bucuresti a crescut cu 7,7% in primele noua luni, la 6,31 milioane pasageri

B1 B1,
Traficul pe cele doua aeroporturi din Bucuresti a crescut cu 7,7% in primele noua luni, la 6,31 milioane pasageri

Numarul pasagerilor de pe cele doua aeroporturi din Bucuresti a crescut cu 7,7% in primele noua luni, ajungand la 6,31 milioane pasageri, potrivit Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), citat de. continuă pe B1

Traficul pe aeroporturile din Bucuresti, crestere de 7,7% in primele 9 luni, la 6,3 mil. pasageri

Traficul aerian pe cele doua aeroporturi din Bucuresti a ajuns la 6,31 milioane pasageri in primele noua luni, o crestere cu 7,7%, potrivit administratorului aerogarilor, CNAB, care estimeaza ca la nivelul intregului an va fi inregistrat un trafic in.

Mai multi pasageri pe aeroporturile din Bucuresti

Numarul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile din Bucuresti a crescut cu 7,7%, la 6,3 milioane de pasageri in primele 9 luni, a anuntat administratorul aerogarilor, CNAB.

Vineri si sambata are loc Angajatori de TOP Iasi. Cum arata candidatul ideal si ce pot face vizitatorii in cele doua zile de eveniment?

Vineri si sambata, pe 24-25 octombrie, la Atriumul Palas Mall din Iasi are loc targ de cariera, Angajatori de TOP. Evenimentul va reuni 30 de angajatori, 60 de specialisti HR si va gazdui 5 de workshop-uri si conferinte. In cele doua zile sunt asteptati 5 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa aplice la peste 1200 de oportunitati de cariera.

Comportament obscen al unor politisti de la o sectie din Bucuresti, dupa ce un cetatean le-a cerut sa se legitimeze

Cativa politisti de la o sectie din Bucuresti au avut un comportament revoltator fata de un cetatean care nu a vrut decat sa stie numele agentilor. in momentul in care barbatul i-a intrebat cum se nume.

Marile lucrari de constructii din Bucuresti care intind nervii soferilor la maximum pe final de an

Marile lucrari de constructii din Capitala vor da mari batai de cap soferilor pe acest final de an. Sectorul 5 al Capitalei este singurul in care nu se lucreaza la proiecte importante, in fiecare din restul sectoarelor din Bucuresti fiind lucrari de.

Doua profesoare din Vaslui au transformat cancelaria scolii in ring de box, din cauza unei datorii

Doua profesoare din Vaslui s-au luat la palme in cancelaria scolii pentru o datorie a sotilor lor. Conflictul a izbucnit pe coridoare, sub privirile elevilor, apoi femeile s-au retras in cancelarie pentru a continua.

Perchezitii in Bucuresti, intr-un dosar de inselaciune si fals. Trei banci din Bucuresti au depus plangeri la Politie

Cinci persoane din Bucuresti au fost saltate de politisti, joi dimineata, in urma unor perchezitii domiciliare intr-un dosar privind comiterea infractiunilor de inselaciune, tentativa la inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.

Peste 200 de firme din Bucuresti au fost controlate abuziv de inspectorii ANAF

Peste 200 de firme din Capitala au fost controlate abuziv, incepand din luna martie a anului trecut, de inspectorii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), foarte multe IMM-uri cu o activitate profitabila intrand in incapacitate de plata si avand conturile imediat blocate, a declarat, ieri, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), Ovidiu Nicolescu, potrivit Agerpres.

Vom cumpara un mall din Bucuresti, in urmatoarele saptamani

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI) va achizitiona un mall din Capitala, in urmatoarele cateva saptamani, ne-a declarat, ieri, Martin Slabbert, directorul executiv al companiei.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )