Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vineri si sambata are loc Angajatori de TOP Iasi. Cum arata candidatul ideal si ce pot face vizitatorii in cele doua zile de eveniment?

România Liberă România Liberă,
Vineri si sambata are loc Angajatori de TOP Iasi. Cum arata candidatul ideal si ce pot face vizitatorii in cele doua zile de eveniment?

Vineri si sambata, pe 24-25 octombrie, la Atriumul Palas Mall din Iasi are loc targ de cariera, Angajatori de TOP. Evenimentul va reuni 30 de angajatori, 60 de specialisti HR si va gazdui 5 de workshop-uri si conferinte. In cele doua zile sunt asteptati 5 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa aplice la peste 1200 de oportunitati de cariera. continuă pe România Liberă

(P)Vineri si sambata are loc Angajatori de TOP Iasi

Saptamana aceasta, pe 24-25 octombrie, la Atriumul Palas Mall din Iasi are loc targul de cariera Angajatori de TOP Iasi . Evenimentul va reuni 30 de angajatori, 60 de specialisti HR si va gazdui 5 de workshop-uri si conferinte. In cele doua zile sunt.

Topul National al Firmelor Private din Romania - Top 2013 - Editia XXII are loc pe 28 octombrie

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), in parteneriat cu Camera Deputatilor si Oameni si Companii, organizeaza in data de 28 octombrie 2014 Topul National al Firmelor Private din Romania - TOP 2013, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )