Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi pasageri pe aeroporturile din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Mai multi pasageri pe aeroporturile din Bucuresti

Numarul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile din Bucuresti a crescut cu 7,7%, la 6,3 milioane de pasageri in primele 9 luni, a anuntat administratorul aerogarilor, CNAB. continuă pe România Liberă

Traficul pe aeroporturile din Bucuresti, crestere de 7,7% in primele 9 luni, la 6,3 mil. pasageri

Traficul aerian pe cele doua aeroporturi din Bucuresti a ajuns la 6,31 milioane pasageri in primele noua luni, o crestere cu 7,7%, potrivit administratorului aerogarilor, CNAB, care estimeaza ca la nivelul intregului an va fi inregistrat un trafic in.

Traficul pe cele doua aeroporturi din Bucuresti a crescut cu 7,7% in primele noua luni, la 6,31 milioane pasageri

Numarul pasagerilor de pe cele doua aeroporturi din Bucuresti a crescut cu 7,7% in primele noua luni, ajungand la 6,31 milioane pasageri, potrivit Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), citat de.

Perchezitii la Politia de Frontiera Giurgiu. Mai multi agenti, acuzati ca luau spaga

Mai multi agenti de la Politia de Frontiera Giurgiu sunt suspectati pentru luare de mita.

Comportament obscen al unor politisti de la o sectie din Bucuresti, dupa ce un cetatean le-a cerut sa se legitimeze

Cativa politisti de la o sectie din Bucuresti au avut un comportament revoltator fata de un cetatean care nu a vrut decat sa stie numele agentilor. in momentul in care barbatul i-a intrebat cum se nume.

Marile lucrari de constructii din Bucuresti care intind nervii soferilor la maximum pe final de an

Marile lucrari de constructii din Capitala vor da mari batai de cap soferilor pe acest final de an. Sectorul 5 al Capitalei este singurul in care nu se lucreaza la proiecte importante, in fiecare din restul sectoarelor din Bucuresti fiind lucrari de.

Analiza Mediafax: Ponta are cei mai multi fani pe Facebook, dar simpatizantii lui Macovei si ai lui Iohannis sunt mai atasati

Mesajele lui Victor Ponta pe Facebook ajung la cel mai mare numar de simpatizanti in valori absolute, dar raportat la numarul de fani eficienta mesajelor lui Iohannis si Macovei este superioara, deoarece fanii sunt mai atasati si buni comunicatori, releva o analiza Mediafax ResearchMonitoring.

E deja fenomen: tot mai multi politicieni isi trag dupa ei familia in dosare penale

Andrei Hrebenciuc a fost retinut astazi de procurorii anticoruptie, in acelasi dosar al retrocedarilor in care, acum o saptamana, DNA anunta ca vrea sa il aresteze preventiv pe tatal sau, deputatul PSD Viorel Hrebenciuc. Cei doi, tata si fiu, au fost in aceasta dimineata la audieri la DNA. Cazul Hrebenciuc nu este insa singular, ci completeaza o lista lunga de politicieni si oameni de afaceri care si-au tras familia dupa ei in anchete penale. Cele mai sonore nume de politicieni care si-au angrenat familia in dosare sunt Adrian Nastase si Dan Voiculescu. Vezi in articol ce alti politicieni si oameni de afaceri au intrat in atentia DNA sau DIICOT impreuna cu sotia, sotul, fratii sau copiii.

Mai multi bani pentru programul Prima Casa. Guvernul a majorat plafonul cu inca 400 milioane lei

Plafonul pentru creditele din programul Prima Casa destinate persoanelor fizize a fost majorat cu inca 400 milioane lei, suma nefolosita pana in prezent pentru beneficiarii proiectelor in domenii prioritare.

Business Report: Solutia IKEA de a face bani mai multi in Romania cu investitii minime. Ce fac suedezii cu al doilea magazin; Povara diplomei. Ai carte, ai parte de un refuz; Joaca grupul OMV de la egal la egal cu statul roman?

Interviu - Dacian Ciolos: Ceea ce s-a intamplat la nivel politic a intarziat consistenta prezentei Romaniei in deciziile importante ale UE. Un business de familie sanatos, in orasul fara someri. In orasul cu cel mai mic somaj din Romania, - dupa cum sustin autoritatile locale -, nu doar strainii ofera.

Bild: Datorita rezervei imense de bani, Rusia poate suporta sanctiunile occidentale timp de mai multi ani

Rusia este capabila sa faca fata sanctiunilor impuse de Occident cel putin 4 ani, considera experti din cadrul Serviciului german de Informatii BND). Potrivit raportului efectuat de catre specialistii.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )