Libnet.ro
UNICEF

22:00

Perchezitii in Bucuresti, intr-un dosar de inselaciune si fals. Trei banci din Bucuresti au depus plangeri la Politie

România Liberă România Liberă,
Perchezitii in Bucuresti, intr-un dosar de inselaciune si fals. Trei banci din Bucuresti au depus plangeri la Politie

Cinci persoane din Bucuresti au fost saltate de politisti, joi dimineata, in urma unor perchezitii domiciliare intr-un dosar privind comiterea infractiunilor de inselaciune, tentativa la inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals. continuă pe România Liberă

Perchezitii in Bucuresti, intr-un dosar de inselaciune si fals

Cinci persoane din Bucuresti au fost saltate de politisti, joi dimineata, in urma unor perchezitii domiciliare intr-un dosar privind comiterea infractiunilor de inselaciune, tentativa la inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.

Perchezitii DIICOT intr-un dosar privind eliberarea de retete false. Doi medici din Satu Mare, implicati in retea

Procurorii DIICOT fac, joi dimineata, 18 perchezitii la mai multe adrese din Satu Mare si Livada, in judetul Satu Mare, vizand destructurarea unei grupari care elibera retete false cu medicamente pentru.

DIICOT: Perchezitii la Satu Mare intr-un dosar de frauda cu retete

Procurorii DIICOT - Satu Mare efectueaza azi 18 perchezitii in municipiul Satu Mare si in orasul Livada intr-un dosar de frauda cu retete medicale, potrivit unui comunicat emis de DIICOT.

Fostul fotbalist Toni Dobos, urmarit penal pentru luare de mita intr-un dosar disjuns din Valiza

Fostul fotbalist Toni Dobos a venit, marti, la sediul central al DNA, unde i s-a comunicat ca are calitatea de suspect intr-un dosar disjuns din cel cunoscut cu numele de Valiza, in care este cercetat pentru luare.

Perchezitii DIICOT in Satu Mare, intr-un dosar privind eliberarea de retete false decontate de Casa de Asigurari de Sanatate. Doi medici, implicati in afacere

Procurorii DIICOT fac, in aceasta dimineata, 18 perchezitii la mai multe adrese din Satu Mare si Livada, vizand destructurarea unei grupari care elibera retete false cu medicamente pentru afectiuni neurologice.

INTERCEPTARI. Dan Sova si Viorel Hrebenciuc, interceptati intr-un dosar de coruptie. Sova: Amnistie si gratiere obligatoriu!

Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD, a venit, luni, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in noul dosar al lui Viorel Hrebenciuc, in care acesta este acuzat, intre altele, ca i-a cerut unui coleg de partid sa initieze o lege de amnistiere, promitandu-i in schimb sprijin pentru sefia PSD. Cititi INTERCEPTARI .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )