Libnet.ro
UNICEF

20:00

DIICOT: Perchezitii la Satu Mare intr-un dosar de frauda cu retete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIICOT: Perchezitii la Satu Mare intr-un dosar de frauda cu retete

Procurorii DIICOT - Satu Mare efectueaza azi 18 perchezitii in municipiul Satu Mare si in orasul Livada intr-un dosar de frauda cu retete medicale, potrivit unui comunicat emis de DIICOT. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii DIICOT in Satu Mare, intr-un dosar privind eliberarea de retete false decontate de Casa de Asigurari de Sanatate. Doi medici, implicati in afacere

Procurorii DIICOT fac, in aceasta dimineata, 18 perchezitii la mai multe adrese din Satu Mare si Livada, vizand destructurarea unei grupari care elibera retete false cu medicamente pentru afectiuni neurologice.

18 perchezitii in Satu Mare intr-un caz privind eliberarea de retete false

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism D. ) efectueaza 18 perchezitii in Satu Mare si Livada jud. Satu Mare), in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unei grupari specializata in eliberarea de retete cu medicamente pentru afectiuni neurologice pe numele unor persoane care, in mod real, nu au beneficiat de aceste tratamente, retetele fiind decontate in mod necuvenit din bugetul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Perchezitii in Bucuresti, intr-un dosar de inselaciune si fals

Cinci persoane din Bucuresti au fost saltate de politisti, joi dimineata, in urma unor perchezitii domiciliare intr-un dosar privind comiterea infractiunilor de inselaciune, tentativa la inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.

Perchezitii in Bucuresti, intr-un dosar de inselaciune si fals. Trei banci din Bucuresti au depus plangeri la Politie

Cinci persoane din Bucuresti au fost saltate de politisti, joi dimineata, in urma unor perchezitii domiciliare intr-un dosar privind comiterea infractiunilor de inselaciune, tentativa la inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.

Perchezitii DIICOT intr-un dosar privind eliberarea de retete false. Doi medici din Satu Mare, implicati in retea

Procurorii DIICOT fac, joi dimineata, 18 perchezitii la mai multe adrese din Satu Mare si Livada, in judetul Satu Mare, vizand destructurarea unei grupari care elibera retete false cu medicamente pentru.

Perchezitii in 18 localitati din Satu Mare, la o grupare de traficanti de medicamente

Procurii DIICOT au descins joi dimineata in 18 locatii din judetul Satu Mare, transmite B1 TV. Vizata de ancheta este o grupare de traficanti de medicamente. Persoanele implicate sunt acuzate ca eliberau.

Ministrul Justitiei, vizita fulger la Satu Mare: Anul 2015 inseamna finalizarea reabilitarii Palatulului de Justitie

Ministrul Justitiei a efectuat luni o vizita fulger la sediul Parchetului din Satu Mare dar si la Palatul de Justitie din Satu Mare care se afla in plin santier. Robert Cazanciuc a promis in cadrul intalnirii ca lucrarile de reabilitare la Palatul de Justitie se vor finaliza anul viitor.

Cod galben de inundatii in Satu Mare. Pana cand este valabila atentionarea

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, joi, o atentionare de cod galben de inundatii valabila in bazinul hidrografic Tur, judetul Satu Mare. Potrivit INHGA, codul galben este valabil in intervalul 23. 2014, ora 8:45 23. 2014, ora 14:00.

Controale la vanzatorii ambulanti de ciuperci,ca urmare a valului de toxiinfectii alimentare din Satu Mare

Institutiile din Satu Mare vor efectua controale in toate pietele din judet pentru a opri vanzatorii ambulanti si neautorizati sa comercializeze ciuperci care pot pune in pericol sanatatea populatiei. Masura a fost luata ca urmare a valului de toxiinfectii alimentare.

Ziua Armatei Romane, la Satu Mare: expozitie de prezentare a elementelor de tehnica si armament de inzestrare

Pe data de 25 octombrie este celebrata Ziua Aramatei,o sarbatoare a tuturor celor care au ales sa imbrace uniforma militara si sa-si slujeasca tara. La Carei si Satu Mare, manifestarile vor incepe de la ora 11. 00, respectiv la ora 14.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )