Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministrul Justitiei, vizita fulger la Satu Mare: Anul 2015 inseamna finalizarea reabilitarii Palatulului de Justitie

Adevărul Adevărul,
Ministrul Justitiei, vizita fulger la Satu Mare: Anul 2015 inseamna finalizarea reabilitarii Palatulului de Justitie

Ministrul Justitiei a efectuat luni o vizita fulger la sediul Parchetului din Satu Mare dar si la Palatul de Justitie din Satu Mare care se afla in plin santier. Robert Cazanciuc a promis in cadrul intalnirii ca lucrarile de reabilitare la Palatul de Justitie se vor finaliza anul viitor. continuă pe Adevărul

Ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, vizita in Maramures si Satu Mare. Promisiuni pentru investitii la Judecatoria Sighet

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc a efectuat recent o vizita in judetele Maramures si Satu Mare. Acesta a vizitat mai multe instante si parchete din cele doua judete, vorbind despre investitiile care trebuie facute in Satu Mare si Sighet.

Volei: CSM Targoviste s-a impus in fata echipei CSM Satu Mare cu scorul de 3-1

Voleibalistele de la CSM Satu Mare au pierdut sambata, 18 octombrie, duelul din cadrul etapei a II-a a Diviziei A1 la volei feminin cu scorul de 3-1.

O medalie de aur si cinci de bronz pentru judoka de la CSM Satu Mare, la Campionatele Nationale de la Iasi

Weekendul acesta s-au desfasurat la Iasi Campionatele Nationale de judo la seniori individual. La aceasta competitie CSM Satu Mare a cucerit un numar record de medalii. Performerul delegatiei a fost Cristian Bodarlau care a devenit campion national la categoria de 90 kg.

Doua demisii in aceeasi zi. Ministrul Justitiei si cel al Industriei si Comertului au parasit Guvernul de la Tokio

Ministrul japonez al Justitiei, Midori Matsushima , a demisionat, dupa ce a fost acuzata de incalcarea codului electoral. Stafful ei de campanie a impartit evantaie imprimate cu imaginea sa, fapta care este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )