Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO Povestea celui mai tanar calator care a vizitat toate tarile din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Povestea celui mai tanar calator care a vizitat toate tarile din lume

Britanicul James Asquith, in varsta de 24 de ani, si-a inceput calatoria in jurul lumii in urma cu cinci ani, potrivit Daily Mail. Pentru aceasta aventura, tanarul a scos din buzunar, in total, 125. 000 de lire sterline. continuă pe Adevărul

FOTO Povestea unei afaceri interbelice: cum a devenit Petru Groza chirias de lux in centrul istoric al Devei

Cu opt ani inainte de a deveni seful primului guvern instaurat de comunisti, Petru Groza a fost unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din zona. in pragul intrarii Romaniei in cel de-al doilea razboi mondial, omul politic isi permitea luxul de a plati anual 250. 000 de lei Primariei Deva, drept chirie pentru un hotel, un restaurant si o cafenea din centrul orasului.

Darea in exploatare a celui mai modern blocul chirurgical din Republica Moldova se amana pentru anul viitor

In locul salilor de operatii high-tech, in noul bloc de la Spitalul Republican, care trebuia sa fi fost deschis in august, sunt doar saci cu ciment, sisteme nefunctionale si saloane nefinisate. Oficialii spun ca intarzierile sunt din cauza utilajelor care n-au ajuns in tara.

Pentru barbati: 4 sfaturi sa arati cu 5 ani mai tanar

Pentru barbati este la fel de important ca si pentru femei sa arate bine, sa fie in forma si sa se simta bine in propria-i piele. Pentru barbati nu mai este de mult ceva efeminat sa acorde o atentie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )