Libnet.ro
UNICEF

13:30

FOTO Serbare cu emotii. Cu tolba plina de daruri, Mos Craciun a ajuns la cei mai cuminti prescolari

Adevărul Adevărul,
FOTO Serbare cu emotii. Cu tolba plina de daruri, Mos Craciun a ajuns la cei mai cuminti prescolari

Mos Craciun a ajuns si la prescolarii din cadrul grupei mici B de la Gradinita nr. 30 Mugurel din Oradea. Cei mici s-au pregatit sa-l intampine pe batranul cu barba alba si tolba plina de daruri cum au stiut ei mai bine. Au pregatit o serbare plina de emotii pentru cei mici, educatori si parinti deopotriva. continuă pe Adevărul

FOTO Judecatorii, politistii si pompierii vasluieni, mesagerii lui Mos Craciun pentru pentru persoanele defavorizate

La sfarsitul acestei saptamani, judecatorii, politistii si pompierii au fost mesagerii lui Mos Craciun au impartind cadouri copiilor de la Centrul scolar pentru Educatie Incluziva Negresti, respectiv bolnavilor din centrul DGASPC de la Malaesti.

FOTO 900 de copii l-au colindat pe Mos Craciun la Muzeul Municipal

Cladire emblematica pentru Calarasi, Muzeul Municipal a gazduit in ultimele doua zile 900 de colindatori din tot orasul care au venit sa incante publicul cu minunate cantece dedicate sarbatorilor de iarna.

FOTO Ajutoarele lui Mos Craciun au impartit cadouri copiilor sarmani: spiridusii de la Scoala 11 Barlad

Elevii Scolii Gimnaziale George Tutoveanu si-au asumat rolul de ajutoare ale lui Mos Craciun si au pornit la impartit zambete, bucurii si daruri copiilor care nu au posibilitatile, sprijinul si atentia de care se bucura ei in fiecare zi.

FOTO Mos Craciun a deschis Oraselul Copiilor din Braila. insotit de Craiasa Zapezii, Mosul a impartit copiilor peste 1.000 de pachete cu cadouri

Oraselul Copiilor din Braila a fost deschis oficial, vineri seara, la ora 17. 00, atunci cand in Parcul Monument a intrat alaiul lui Mos Craciun, care a aparut intr-o caleasca trasa de cai, insotit de Craiasa Zapezii.

FOTO Mos Craciun a impartit cadouri copiilor jandarmilor olteni

Copiii jandarmilor olteni au avut parte, vineri 19 decembrie, de o surpriza extrem de placuta. Acestia au primit vizita lui Mos Craciun, care, in cursa lui contra timp pentru a reusit sa distribuie toate cadourile, si-a facut timp pentru a poposi si la sediul cartierului general al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Olt din Slatina.

in asteptarea lui Mos Craciun

La acest sfarsit de an, mai mult decat in alte ocazii asemanatoare, romanii par sa-l astepte pe Mos Craciun. Dar poate Mos Craciun da viata viselor pentru un nou an, poate un deceniu si de ce nu, pentru o viata mai buna?.

VIDEO Mos Craciun a salvat un barbat dintr-un incendiu

Un pompier imbracat ca Mos Craciun i-a oferit unui australian cel mai frumos cadou atunci cand l-a salvat dintre-un incendiu. Pompierul Nick Carey era imbracat in Mos Craciun in timpul unui eveniment caritabil cand a vazut fumul care se ridica din partea de sus a unei proprietati din Rutherford, New South Wales, relateaza The Independent.

Mos Craciun a venit deja la Mihaela Borcea! Iata ce surpriza i-au pregatit angajatii ei!

Mos Craciun a vizitat-o deja pe Mihaela Borcea. Angajatii ei de la Michelle Anti Ageing & Dental Clinic i-au pregatit o frumoasa surpriza, impodobind bradul si decorand clinica de infrumusetare in spiritul Craciunului, fara ca ea sa stie, ceea ce a bucurat-o nespus pe femeia de afaceri.

VIDEO Fanfara lui Mos Craciun i-a colindat pe buzoieni

Fanfara lui Mos Craciun a poposit sambata seara in Buzau. Direct din saniuta lui Mos Craciun, cinci instrumentisti foarte talentati au descins in cartierele orasului si au oferit buzoienilor un adevarat spectacol de colinde pline de energie si veselie, romanesti dar si straine.

INFOGRAFIE Mos Craciun, escortat de aviatia americana

In ciuda conflictelor din jurul lumii, Mos Craciun isi va duce si anul acesta la indeplinire sarcinile si va aduce cadouri si fericire milioanelor de fetite si baieti din toata lumea, in calatoria sa ce va incepe in noaptea de Ajun, pe 24 decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )