Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO Silvio Berlusconi a deschis portile vilei bunga bunga

Adevărul Adevărul,
FOTO Silvio Berlusconi a deschis portile vilei bunga bunga

Fostul premier italian va oferi publicul acces in vila despre care se spune ca ar fi fost folosita de Berlusconi si de prietenii sai pentru organizarea petrecerilor cu prostituate, dansatoare exotice imbracate in calugarite, bautura si droguri. continuă pe Adevărul

Silvio Berlusconi va deschide portile vilei bunga bunga

Fostul premier italian va oferi publicul acces in vila despre care se spune ca ar fi fost folosita de Berlusconi si de prietenii sai pentru organizarea petrecerilor cu prostituate, dansatoare exotice imbracate in calugarite, bautura si droguri.

Procurorii cer sase ani de inchisoare pentru Silvio Berlusconi in dosarul Ruby.

Procurorii cer condamnarea la sase ani de inchisoare a fostului premier italian Silvio Berlusconi, judecat la Milano in procesul Ruby, relateaza AFP, citata de Mediafax. Cerem o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru primul cap de acuzare, sporita la sase ani pentru al doilea, a declarat procurorul Ilda Boccassini, propunand ca Berlusconi sa nu mai aiba dreptul la nicio functie publica. In acest proces, Berlusconi este acuzat de trafic de influenta si apelarea la serviciile unei .

Fotografia asta arata cat de BOLNAV este Silvio Berlusconi. Locul unde se tineau orgiile

Fostului premier al Italiei, Silvio Berlusconi, ii placeau femeile. Faimos mai mult pentru orgiile sale sexuale decat pentru reforma statului italian, Silvio Berlusconi a dat de necaz atunci cand a fost acuzat ca a.

Procurorii vor condamnarea la sase ani de inchisoare pentru Silvio Berlusconi in dosarul Ruby

Procurorii italieni au finalizat dosarul pentru cazul Ruby, in care fostul premier este acuzat ca a platit-o pentru sex pe dansatoarea exotica cunoscuta drept Ruby, hoata de inimi. Totul s-ar fi petrecut pe cand tanara de origine marocana era inca minora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )