Libnet.ro
UNICEF

06:30

Procurorii vor condamnarea la sase ani de inchisoare pentru Silvio Berlusconi in dosarul Ruby

Adevărul Adevărul,
Procurorii vor condamnarea la sase ani de inchisoare pentru Silvio Berlusconi in dosarul Ruby

Procurorii italieni au finalizat dosarul pentru cazul Ruby, in care fostul premier este acuzat ca a platit-o pentru sex pe dansatoarea exotica cunoscuta drept Ruby, hoata de inimi. Totul s-ar fi petrecut pe cand tanara de origine marocana era inca minora. continuă pe Adevărul

Procurorii cer sase ani de inchisoare pentru Silvio Berlusconi in dosarul Ruby.

Procurorii cer condamnarea la sase ani de inchisoare a fostului premier italian Silvio Berlusconi, judecat la Milano in procesul Ruby, relateaza AFP, citata de Mediafax. Cerem o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru primul cap de acuzare, sporita la sase ani pentru al doilea, a declarat procurorul Ilda Boccassini, propunand ca Berlusconi sa nu mai aiba dreptul la nicio functie publica. In acest proces, Berlusconi este acuzat de trafic de influenta si apelarea la serviciile unei .

Berlusconi ar putea plati sase ani de inchisoare, pentru dosarul bunga-bunga

Procurorii cer condamnarea la sase ani de inchisoare a fostului premier italian Silvio Berlusconi, judecat la Milano in procesul Ruby. Cerem o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru primul cap de.

Procurorii vor cere pedeapsa cu moartea pentru monstrul din Cleveland

Ariel Castro, portoricanul care a rapit trei fete si le-a abuzat sexual si psihic timp de aproape zece ani, ar putea primi pedeapsa cu moartea, spun procurorii din Ohio. Fostul sofer de autobuz este acuzat de rapirea si violarea celor trei femei pe care le-a sechestrat in casa lui, dar si de omor deosebit de grav, scrie cotidianul britanic The Guardian.

Pilotul Hector Barbera, condamnat la 6 luni de inchisoare pentru o bataie cu logodnica sa

Pilotul spaniol Hector Barbera, care evolueaza in MotoGP la echipa Avintia Racing, a fost condamnat, vineri, la sase luni de inchisoare pentru o bataie cu logodnica sa, scrie sport. es. Vineri dimineata, politia.

Fostul dictator Rios Montt a fost condamnat la 80 de ani de inchisoare pentru genocid si ...

Justitia din Guatemala l-a condamnat vineri pe fostul dictator Efrain Rios Montt, in varsta de 86 de ani, la 80 de ani de inchisoare, 50 pentru genocid si 30 pentru crime de razboi, transmite Mediafax. Actele lui Jose Efrain Rios Montt corespund genocidului . ) iar pedeapsa care ii corespunde trebuie aplicata, a declarat judecatoarea Jazmin Barrios in cursul lecturii verdictului la care acuzatul poate face apel. Imbracat intr-un costum sobru, fostul dictator a ascultat impasibil anuntul .

Administrator de firma din Alba condamnat la cinci ani de inchisoare pentru inselaciuni bancare

Un administrator de firma specialist in infractiuni de inselaciune a fost condamnat de Curtea de Apel Alba Iulia la cinci ani de inchisoare cu executare. Gheorghe Drambarean, administratorul SC Vidra Lux SRL Teius, mai are doua condamnari pentru inselaciune si infractiuni la legea cecului si este judecat, intr-un alt dosar, pentru evaziune fiscala.

FOTO Mama care si-a ars copilul cu tigarea in palma si l-a intepat cu un cutit, condamnata la trei ani de inchisoare

Florentina Bica, in varsta de 22 de ani, din comuna doljeana Breasta, a fost arestata anul trecut la sfarsitul lunii martie dupa ce si-a batut copilul in varsta de doar sase ani si l-a ars cu tigara. Judecatoria Craiova a condamnat-o pe data de 25 aprilie la trei ani de inchisoare cu executare pentru rele tratamente aplicate minorului si loviri sau ale violente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )