Libnet.ro
UNICEF

19:16

FOTO Spaniolii au iesit pe strazi si pot face sport dupa 49 de zile de izolare

Adevărul Adevărul,
FOTO Spaniolii au iesit pe strazi si pot face sport dupa 49 de zile de izolare

Spaniolii au iesit pe strazi si pot face sport dupa 49 de zile de izolare. in Barcelona, alergatori si biciclisti au impanzit strazile din apropierea plajei, unde surferi se bucura de valuri, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Spania: La plimbare sau alergare, spaniolii au iesit pe strazi dupa 48 de zile de izolare

Bucurosi sa iasa din case sambata dupa 48 de zile de izolare stricta, spaniolii au mers sa se plimbe, sa alerge sau sa pedaleze profitand de un soare placut si posibilitatea de a face din nou sport in aer liber, scrie AFP. Ieri am fost ca un copil in ajunul Craciunului. Dupa atatea saptamani de izolare, mi-am dorit cu adevarat sa ies, sa alerg, sa vad lumea, spun oamenii. Premierul spaniol, Pedro Sanchez a anuntat ca purtarea mastii va fi obligatorie in mijloacele de transport incepand de luni.

DigiSport: Ce a scris presa din Spania cand a vazut imaginile din prima zi de relaxare a carantinei. Pare ca toata tara face sport!

Pe 2 mai, adultii din Spania au primit permisiunea sa faca jogging, sa mearga pe bicicleta sau sa practice sporturi individuale, dupa sapte saptamani de carantina totala din cauza pandemiei de coronavirus.

inscrierile la clasa pregatitoare si la gradinita se pot face online

Inscrierile pentru clasa pregatitoare si pentru gradinita se pot realiza online, conform unui calend.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )