Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis dupa prima sedinta CSAT pe care a condus-o

România Liberă România Liberă,
FOTO. Ce spune presedintele Iohannis dupa prima sedinta CSAT pe care a condus-o

Dupa prima sedinta a Consilului Suprem de Aparare a Tarii pe care a condus-o in calitate de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis a postat un scurt mesaj pe contul sau de Facebook in care spune ca situatia din estul Ucrainei este urmarita cu atentie de catre autoritatile de la Bucuresti. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis convoaca prima sedinta a CSAT. Care sunt temele pe ordinea de zi

Klaus Iohannis, a convocat prima sedinta CSAT in calitate de presededinte al Romaniei, pentru marti. Conform comunicatului oficial remis de Administratia Prezidentiala, sedinta va avea loc la ora.

Prima sedinta CSAT la care participa Iohannis si Hellvig. Situatia din Ucraina, pe ordinea de zi

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru astazi prima sedinta CSAT de la preluarea mandatului. Proaspatul sef al SRI, Eduard Hellvig, a anuntat ca va participa la sedinta programata pentru ora 15.

Ponta: Prima sedinta CSAT de anul acesta - climat fff eficient, constructiv si civilizat

Premierul Victor Ponta a apreciat ca prima sedinta a CSAT din acest an s-a desfasurat intr-un mediu eficient, constructiv si civilizat. Prima sedinta CSAT de anul acesta/ climat fff eficient,.

Prima sedinta a CSAT condusa de Klaus Iohannis: Situatia din Ucraina, prima tema de pe ordinea de zi (VIDEO)

Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste marti la ora 15:00 in prima sedinta condusa de Klaus Iohannis in calitate de presedinte. Si aceasta nu e singura premiera. La sedinta va mai.

FOTO. Impresiile lui Victor Ponta dupa sedinta CSAT la care a participat

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a scris pe contul de Facebook despre ce s-a discutat la sedinta CSAT de marti, la scurt timp si premierul Ponta a postat pe contul sau de Twiiter impresiile sale despre sedinta a care a participat.

Victor Ponta: Iohannis versus Basescu, in CSAT - nu suporta nicio comparatie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, cu privire la prima sedinta din CSAT la care a participat alaturi de presedintele Klaus Iohannis, ca nu poate sa il compare pe actualul sef al statului cu fostul.

Sedinta CSAT marti. Primul punct pe ordinea de zi: situatia din Ucraina

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se va reuni in sedinta marti, de la ora 15. 00, la Palatul Cotroceni, sedinta condusa de presedintele Klaus Iohannis. Primul punct pe ordinea de zi este starea de securitate din Ucraina si implicatiile acesteia pentru Romania.

Klaus Iohannis, dupa CSAT: Am evaluat conflictul din Ucraina, langa granitele noastre sunt ucisi oameni

Presedintele Klaus Iohannis a scris, marti, pe Facebook, ca in CSAT s-a evaluat conflictul din Ucraina, aratand ca dupa mai bine de o jumatate de secol de pace, in apropierea granitelor noastre sunt ucisi.

Victor Ponta, dupa sedinta CSAT: Climat fff eficient, constructiv si civilizat/ Romania este cea mai stabila si sigura tara din regiune

Premierul Victor Ponta a scris, la finalul primei sedinte a CSAT din acest an, ca reuniunea a avut loc intr-un climat foarte eficient, constructiv si civilizat. El a adaugat ca Romania este cea mai stabila si.

Mesajul transmis de Iohannis dupa vizitele oficiale in Germania si Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a revenit in tara dupa vizita oficiala pe care a facut-o in Germania. intr-o postare pe pagina de Facebook, Iohannis a explicat ca Romania are rolul de a fi un reper de stabilitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )