Libnet.ro
UNICEF

20:00

Presedintele Klaus Iohannis convoaca prima sedinta a CSAT. Care sunt temele pe ordinea de zi

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis convoaca prima sedinta a CSAT. Care sunt temele pe ordinea de zi

Klaus Iohannis, a convocat prima sedinta CSAT in calitate de presededinte al Romaniei, pentru marti. Conform comunicatului oficial remis de Administratia Prezidentiala, sedinta va avea loc la ora. continuă pe Antena3

Sedinta CSAT marti. Primul punct pe ordinea de zi: situatia din Ucraina

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se va reuni in sedinta marti, de la ora 15. 00, la Palatul Cotroceni, sedinta condusa de presedintele Klaus Iohannis. Primul punct pe ordinea de zi este starea de securitate din Ucraina si implicatiile acesteia pentru Romania.

Pe site-ul oficial al Cancelariei germane, Klaus Iohannis a fost prezentat ca fiind premierul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat, joi, o vizita in Germania. Seful statului a avut parte de doua intalniri importante: Prima, cu omologul sau, Joachim Gauck. A doua, cu cancelarul Angela Merkel. Tocmai.

Klaus Iohannis, dupa vizitele oficiale in Germania si Moldova: Romania e un reper de stabilitate

Presedintele Klaus Iohannis a revenit in tara dupa vizita oficiala pe care a facut-o in Germania. intr-o postare pe pagina de Facebook, Iohannis a explicat ca Romania are rolul de a fi un reper de.

Klaus Iohannis i-a daruit ghiocei sotiei sale: Ca pe vremea primului nostru 1 martie

Presedintele Klaus Iohannis i-a daruit sotiei sale, Carmen Iohannis, un buchet de ghiocei cu ocazia primei zi de primavara.

Klaus Iohannis: Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona

Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta in contextul tensiunilor si al pericolului de la granita de est a UE, a scris presedintele Klaus Iohannis intr-o postare pe Facebook in care face referire la.

Klaus Iohannis: Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta

Presedintele Klaus Iohannis sustine, intr-o postare pe Facebook, ca in contextul tensiunilor si al pericolului de la granita de est a Uniunii Europene, Romania joaca un rol de reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta.

Klaus Iohannis, cadou pentru Carmen: Ca pe vremea primului nostru 1 Martie (FOTO)

Klaus Iohannis i-a daruit sotiei sale, Carmen Iohannis, un buchet de ghiocei, cu ocazia zilei de 1 Martie. Presedintele spune ca e cel mai frumos martisor, mai ales ca i-l ofera sotiei sale de 25 de ani. Sunt.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Eu nu vreau sa mai fie un Guvern PNL sau al lui Iohannis ca nu a venit cu el de acasa

Premierul Victor Ponta a lansat duminica un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, in contextul in care seful statului a spus in repetate randuri ca isi doreste un Guvern al sau, un Guvern PNL. Eu nu vr.

Ion Cristoiu, despre votul din Diaspora: Doar n-o sa deschida Klaus Iohannis o ancheta impotriva celor din Conspiratie

Ancheta si pedepsirea celor care se fac vinovati de umilinta suferita de romanii din Diaspora la alegerile prezidentiale intarzie. in recenta vizita facuta in Germania, Klaus Iohannis nu a adus vorba despre.

Ce a obtinut Klaus Iohannis de la intalnirea cu Angela Merkel

Klaus Iohannis si sotia au facut joi seara, la Ambasada Romaniei din Berlin, o baie de multime prelungita, semn de relaxare dupa o zi plina. Totusi, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, nu a oferit in conferinta de presa mari motive de optimism. N-a facut promisiuni pe tema sustinerii aderarii Romaniei la Schengen, nu a angajat termene. Dar asta oficial. Neoficial, cam toata delegatia romaneasca a afisat relaxarea presedintelui si s-a declarat incantata de discutiile de la Berlin. Cel putin doua ar fi, in viziunea lor, castigurile acestei vizitie: inca un pas important, dupa Paris, spre aderare si o repozitionare notabila in politica externa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )