Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis: Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta

Presedintele Klaus Iohannis sustine, intr-o postare pe Facebook, ca in contextul tensiunilor si al pericolului de la granita de est a Uniunii Europene, Romania joaca un rol de reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona

Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta in contextul tensiunilor si al pericolului de la granita de est a UE, a scris presedintele Klaus Iohannis intr-o postare pe Facebook in care face referire la.

Iohannis: Rolul Romaniei este acela de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-o postare pe Facebook in care face referire la recentele vizite in R. Moldova si Germania, ca rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta in contextul tensiunilor si al pericolului de la granita de est a UE.

Iohannis: Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat sambata ca rolul Romaniei in contextul tensiunilor de la granita estica a Uniunii Europene UE) este acela de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire.

Iohannis: Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat sambata ca rolul Romaniei in contextul tensiunilor de la granita estica a Uniunii Europene UE) este acela de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta.

Klaus Iohannis, dupa vizitele oficiale in Germania si Moldova: Romania e un reper de stabilitate

Presedintele Klaus Iohannis a revenit in tara dupa vizita oficiala pe care a facut-o in Germania. intr-o postare pe pagina de Facebook, Iohannis a explicat ca Romania are rolul de a fi un reper de.

Klaus Iohannis, inaintea vizitei de la Berlin: Contam pe sprijinul german pentru integrarea reala si in profunzime a Romaniei in nucleul european (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara inaintea vizitei oficiale pe care o va face la Berlin ca relatia de cooperare dintre Romania si Germania este una din importanta strategica si ca.

Pe site-ul oficial al Cancelariei germane, Klaus Iohannis a fost prezentat ca fiind premierul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat, joi, o vizita in Germania. Seful statului a avut parte de doua intalniri importante: Prima, cu omologul sau, Joachim Gauck. A doua, cu cancelarul Angela Merkel. Tocmai.

Ce a obtinut Klaus Iohannis de la intalnirea cu Angela Merkel

Klaus Iohannis si sotia au facut joi seara, la Ambasada Romaniei din Berlin, o baie de multime prelungita, semn de relaxare dupa o zi plina. Totusi, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, nu a oferit in conferinta de presa mari motive de optimism. N-a facut promisiuni pe tema sustinerii aderarii Romaniei la Schengen, nu a angajat termene. Dar asta oficial. Neoficial, cam toata delegatia romaneasca a afisat relaxarea presedintelui si s-a declarat incantata de discutiile de la Berlin. Cel putin doua ar fi, in viziunea lor, castigurile acestei vizitie: inca un pas important, dupa Paris, spre aderare si o repozitionare notabila in politica externa.

Klaus Iohannis, primit in Germania de omologul sau german

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza joi o vizita oficiala in Germania, unde se intalneste cu omologul sau, Joachim Gauck, si cu cancelarul german, Angela Merkel. La ora 13. 15, ora Romaniei, Klaus Iohannis.

VIDEO Klaus Iohannis, inaintea vizitei in Germania: Contam pe sprijinul german pentru integrarea reala si in profunzime a Romaniei in nucleul european

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, inaintea plecarii in Germania, ca se bazeaza pe sprijinul german pentru integrarea reala si in profunzime a Romaniei in nucleul european, acesta fiind mesajul pe care urmeaza sa prezinte omologului sau german Joachim Gauck si cancelarului Angela Merkel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )