Libnet.ro
UNICEF

22:00

Pe site-ul oficial al Cancelariei germane, Klaus Iohannis a fost prezentat ca fiind premierul Romaniei

B1 B1,
Pe site-ul oficial al Cancelariei germane, Klaus Iohannis a fost prezentat ca fiind premierul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat, joi, o vizita in Germania. Seful statului a avut parte de doua intalniri importante: Prima, cu omologul sau, Joachim Gauck. A doua, cu cancelarul Angela Merkel. Tocmai. continuă pe B1

FOTO. Ce gafa a facut cancelaria germana in timpul vizitei lui Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezentat ca fiind premierul Romaniei, pe site-ul oficial al Cancelariei germane.

Alerta cu bomba la doua banci din Chisinau inaintea vizitei lui Klaus Iohannis

O alerta cu bomba a fost declansata la doua banci din Chisinau, a anuntat politia in urma unui apel primit de la angajatii serviciului de paza, in timp ce presedintele roman Klaus Iohannis este asteptat marti dupa amiaza in capitala moldoveana.

Ce a obtinut Klaus Iohannis de la intalnirea cu Angela Merkel

Klaus Iohannis si sotia au facut joi seara, la Ambasada Romaniei din Berlin, o baie de multime prelungita, semn de relaxare dupa o zi plina. Totusi, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, nu a oferit in conferinta de presa mari motive de optimism. N-a facut promisiuni pe tema sustinerii aderarii Romaniei la Schengen, nu a angajat termene. Dar asta oficial. Neoficial, cam toata delegatia romaneasca a afisat relaxarea presedintelui si s-a declarat incantata de discutiile de la Berlin. Cel putin doua ar fi, in viziunea lor, castigurile acestei vizitie: inca un pas important, dupa Paris, spre aderare si o repozitionare notabila in politica externa.

Klaus Iohannis, la bilantul DNA: E inacceptabila situatia de la Ministerul Finantelor privind recuperarea prejudiciilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs la sedinta prezentarii bilantului activitatii DNA pe 2014. Seful statului a felicitat institutia pentru rezultatele pe care le-a obtinut, afirmand ca lupta.

Alerta cu bomba la Chisinau, inainte de vizita lui Klaus Iohannis: doua banci au fost evacuate

Politia din Chisinau a declansat o alerta cu bomba la doua banci din Chisinau, dupa ce a primit un apel de la angajatii serviciului de paza, in timp ce presedintele roman Klaus Iohannis este asteptat marti dupa amiaza in capitala moldoveana.

FOTO Presedintele Klaus Iohannis, primit cu paine, sare si vin moldovenesc la Chisinau

Klaus Iohannis a ajuns marti la Chisinau, fiind intampinat la aeroport de omologul sau moldovean, Nicolae Timofti. Iohannis a fost primit cu paine, sare si vin moldovenesc, iar la ressdinta de stat a presedintelui Republicii Moldova a fost primit pe acordurile imnului Desteapta-te, romane, interpretat de o fanfara. Iohannis a avut apoi o intrevedere tete-a-tete cu Timofti, cei doi urmand sa sustina declaratii comune de presa dupa intrevedere.

Klaus Iohannis i-a adus 32.000 de euro unui neamt la emisiunea Vrei sa fii milionar

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost subiectul unei intrebari din emisiunea Vrei sa fii milionar a postului german de televiziune RTL. insa, concurentul nu a stiut raspunsul la intrebarea care-l viza pe Iohannis, alegand sa intrebe publicul.

UPDATE: Alerte false cu bomba la patru banci din Chisinau inaintea vizitei lui Klaus Iohannis

45: O noua alerta cu bomba a fost inregistrata la o alta filiala a Bancii de Economii, situata pe strada Columna din Chisinau, in timp ce verificarile continua la sediul central al bancii, relateaza PRO TV Chisinau, citat de Mediafax. O dubla alerta cu bomba s-a inregistrat marti dimineata la Chisinau, cu doar cateva ore inainte de sosirea presedintelui roman Klaus Iohannis intr-o vizita oficiala in Republica Moldova. Potrivit politiei moldovene, citate de Unimedia, alerta a fost declansata de un apel telefonic in jurul orei 9. Paznicii de la doua banci comerciale au fost anuntati telefonic ca sediile sunt minate.

Klaus Iohannis, subiectul unei intrebari de 16.000 de euro la emisiunea Vrei sa fii milionar? din Germania (FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost subiectul unei intrebari la editia din Germania a emisiunii Vrei sa fii milionar?. Cand a ajuns la pragul de 16. 000 de euro, concurentul a trebuit sa.

Alerta cu bomba la Chisinau, inainte de vizita oficiala a lui Klaus Iohannis (FOTO)

Alerta cu bomba in Chisinau, chiar inainte vizita presedintelui Klaus Iohannis in capitala Republicii Moldova. Este vorba despre sediile mai multor banci. Politia a fost alertata de paznicii acestor banci care.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )