Libnet.ro
UNICEF

18:30

Klaus Iohannis, la bilantul DNA: E inacceptabila situatia de la Ministerul Finantelor privind recuperarea prejudiciilor (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, la bilantul DNA: E inacceptabila situatia de la Ministerul Finantelor privind recuperarea prejudiciilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs la sedinta prezentarii bilantului activitatii DNA pe 2014. Seful statului a felicitat institutia pentru rezultatele pe care le-a obtinut, afirmand ca lupta. continuă pe B1

Iohannis, la bilantul DNA: Recuperarea prejudiciilor este obligatorie; ar trebui sa nu mai fie presiuni politice asupra justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la bilentul DNA pe 2014, ca este obligatoriu sa se recupereze prejudiciile, iar situatia din prezent, cu un grad de recuperare si executare a prejudiciilor de catre Ministerul Finantelor de aproximativ.

Iohannis, la bilantul DNA: in 2014, institutia a functionat cu motoarele turate. Recuperarea prejudiciilor, obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat marti, la bilantul DNA pe anul 2014, ideea ca Parlamentul sa nu se mai opuna anchetarii membrilor sai. Referitor la activitatea Directiei Nationale.

Klaus Iohannis: Recuperarea prejudiciilor este obligatorie/ Gradul de recuperare de catre Ministerul Finantelor de 10% este inacceptabil

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, in cadrul discursului sustinut la bilantul DNA, ca recuperarea prejudiciului este obligatorie si ca aceasta reflecta eficienta luptei anticouptie, descurajand fenomenul. Presedintele Iohannis a precizat si ca gradul de recuperare si executare a prejudiciilor de catre Ministerul Finantelor, de 10%, este inacceptabil.

Klaus Iohannis participa la bilantul DNA pe anul 2014

Presedintele Klaus Iohannis va participa, incepand cu ora 11. 00, la sedinta de bilant a Directiei National Anticoruptie DNA), care va avea loc la Cercul National Militar.

Klaus Iohannis va participa marti la bilantul DNA: Sper ca partidele sa-si respecte angajamentul de a face mai simple procedurile care privesc cererile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), potrivit unui anunt facut pe Facebook. Cu aceasta ocazie, seful statului va sublinia din nou ca trebuie d.

Iohannis va merge, marti, la bilantul DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat pe pagina personala de Facebook ca va participa, marti, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), unde va sublinia din nou ca trebuie depasite definitiv situatiile in care Parlamentul se opune anchetarii membrilor sai.

Iohannis va merge la bilantul DNA: Sa depasim situatii in care Parlamentul se opune anchetarii alesilor

Presedintele Klaus Iohannis anunta pe Facebook ca va participa, marti, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), unde va sublinia din nou ca trebuie depasite definitiv situatiile in care.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre Parlament cu doar o zi inainte de a merge la bilantul DNA

Intr-un nou mesaj postat pe contul sau de Facebook, presedintele Klaus Iohannis, sustine ca Romania este deja un model si o sursa de inspiratie pentru alte tari in ceea ce priveste lupta anticoruptie.

Nicolae Timofti isi doreste mai multe investitii romanesti in Moldova, inclusiv in audiovizual / Klaus Iohannis, ingrijorat de implicatiile pe care evolutiile din Ucraina le pot avea asupra stabilitatii din Moldova

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Republica Moldova, a declarat ca a discutat cu presedintele moldovean Nicolae Timofti despre situatia de securitate de la granitele Moldovei, exprimandu-si ingrijorarea fata de implicatiile pe care evolutiile din Ucraina le pot avea asupra stabilitatii din Moldova. Vedem Romania drept o ancora de stabilitate in regiune si un partener solid al statelor vecine Moldova si Ucraina in calea lor spre Europa. Speram ca si cetatenii din Moldova sa vada Romania ca un partener loial si de lunga durata, a declarat Iohannis, intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu omologul sau. La randul sau, Nicolae Timofti i-a transmis presedintelui roman ca isi doreste ca in Moldova sa vina mai multe investitii din Romania, in toate domeniile, inclusiv in audiovizual. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile celor doi sefi de stat.

Ioan Ghise, la Subiectiv: Bilantul DNA este contrafacut. Aici este numai o demagogie politica de imagine

Bilantul DNA pe 2014 este unul contrafacut, a declarat senatorul Ioan Ghise in emisiunea Subiectiv de la Antena 3. Bilantul acesta este contrafacut din urmatoare motive simple: primul nu se spune dintre.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )