Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis participa la bilantul DNA pe anul 2014

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis participa la bilantul DNA pe anul 2014

Presedintele Klaus Iohannis va participa, incepand cu ora 11. 00, la sedinta de bilant a Directiei National Anticoruptie DNA), care va avea loc la Cercul National Militar. continuă pe Adevărul

Iohannis, la bilantul DNA: in 2014, institutia a functionat cu motoarele turate. Recuperarea prejudiciilor, obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat marti, la bilantul DNA pe anul 2014, ideea ca Parlamentul sa nu se mai opuna anchetarii membrilor sai. Referitor la activitatea Directiei Nationale.

DNA prezinta marti bilantul pe 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis participa la eveniment

Premierul Victor Ponta a ajuns, marti dimineata, la Cercul Militar National, unde Directia Nationala Anticoruptie DNA) va prezenta bilantul institutiei pe 2014.

Iohannis, la bilantul DNA: Recuperarea prejudiciilor este obligatorie; ar trebui sa nu mai fie presiuni politice asupra justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la bilentul DNA pe 2014, ca este obligatoriu sa se recupereze prejudiciile, iar situatia din prezent, cu un grad de recuperare si executare a prejudiciilor de catre Ministerul Finantelor de aproximativ.

Kovesi prezinta bilantul DNA pe 2014: S-a inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti, in cadrul evenimentului in care prezinta bilantul DNA, ca in 2014 a fost inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati.

Klaus Iohannis, la bilantul DNA: E inacceptabila situatia de la Ministerul Finantelor privind recuperarea prejudiciilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs la sedinta prezentarii bilantului activitatii DNA pe 2014. Seful statului a felicitat institutia pentru rezultatele pe care le-a obtinut, afirmand ca lupta.

Klaus Iohannis va participa marti la bilantul DNA: Sper ca partidele sa-si respecte angajamentul de a face mai simple procedurile care privesc cererile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), potrivit unui anunt facut pe Facebook. Cu aceasta ocazie, seful statului va sublinia din nou ca trebuie d.

Iohannis va merge la bilantul DNA: Sa depasim situatii in care Parlamentul se opune anchetarii alesilor

Presedintele Klaus Iohannis anunta pe Facebook ca va participa, marti, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), unde va sublinia din nou ca trebuie depasite definitiv situatiile in care.

Laura Codruta Kovesi a mintit la bilantul DNA. Raportul pe 2014 o da de gol

Laura Codruta Kovesi a mintit la bilantul DNA, scrie Lumea Justitiei. Sefa DNA s-a laudat ca rata de achitare s-a mentinut foarte mica si in 2014, in timp ce raportul DNA arata o cifra mult mai.

Ioan Ghise, la Subiectiv: Bilantul DNA este contrafacut. Aici este numai o demagogie politica de imagine

Bilantul DNA pe 2014 este unul contrafacut, a declarat senatorul Ioan Ghise in emisiunea Subiectiv de la Antena 3. Bilantul acesta este contrafacut din urmatoare motive simple: primul nu se spune dintre.

Klaus Iohannis se va intalni joi cu presedintele german Joachim Gauck si cancelarul Angela Merkel

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit, joi, in cadrul vizitei pe care o va efectua in Germania, de presedintele Joachim Gauck si de cancelarul Angela Merkel, potrivit informatiilor publicate pe site-ul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )