Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis: Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona

Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta in contextul tensiunilor si al pericolului de la granita de est a UE, a scris presedintele Klaus Iohannis intr-o postare pe Facebook in care face referire la. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis: Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta

Presedintele Klaus Iohannis sustine, intr-o postare pe Facebook, ca in contextul tensiunilor si al pericolului de la granita de est a Uniunii Europene, Romania joaca un rol de reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta.

Iohannis: Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat sambata ca rolul Romaniei in contextul tensiunilor de la granita estica a Uniunii Europene UE) este acela de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire.

Iohannis: Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat sambata ca rolul Romaniei in contextul tensiunilor de la granita estica a Uniunii Europene UE) este acela de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta.

Iohannis: Rolul Romaniei este acela de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-o postare pe Facebook in care face referire la recentele vizite in R. Moldova si Germania, ca rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta in contextul tensiunilor si al pericolului de la granita de est a UE.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )