Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO. Traian Basescu, nou atac la adresa procurorului general

România Liberă România Liberă,
FOTO. Traian Basescu, nou atac la adresa procurorului general

Traian Basescu: in ultimele saptamini de mandat am aflat ca militar in termen fiind nu-i fac o vina din asta), a tras de la cladirea televiziunii pe care o apara in directia blocurilor din Dorobanti. Nu stiu daca a impuscat pe cineva. Nici el nu stie probabil. Dar abia atunci am inteles ca moral, domnul Nitu nu poate finaliza dosarul revolutiei. continuă pe România Liberă

VIDEO Traian Basescu, inca un atac la adresa procurorului general Tiberiu Nitu: De ce nu mi-a spus de la numire ca a fost printre cei care trageau catre populatia razvratita ?

Traian Basescu a lansat marti un nou atac la adresa procurorului general al Romaniei, Tiberiu Nitu, dupa ce in urma cu o zi afirmase ca acesta este suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie.

Victor Ponta, nou atac la Traian Basescu (VIDEO)

Seful executivului lanseaza noi atacuri la adresa fostului presedinte, Traian Basescu. Victor Ponta sustine ca banii din dosarul Microsoft din 2009 au fost dati pentru campania electorala a lui Basescu, lucru pe.

Traian Basescu cere remanierea urgenta a ministrului de Finante: Orice ora intirziere are efecte grave in politica externa, pietele financiare si cursul de schimb (Foto)

Anchetarea ministrului Finantelor de catre DNA a starnit numeroare critici la adresa Guvernului. intr-un mesaj pe pagina de Facebook, fostul presedinte Traian Basescu face un apel la presedinte si premier pentru.

De ce nu mi-a spus de la numire ca a tras in revolutionari?

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, astazi, pe Facebook, ca, la numirea lui Tiberiu Nitu in functia de procuror general, stia ca anchetatorul are certificat de revolutionar si ca a primit 8000 mp de pamant drept recompensa.

VIDEO Traian Basescu: Am calitatea de suspect in dosarul Gabriela Firea, la fel ca procurorul general Nitu, suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie / Oreste e bolnavior, mai e si raspopitul de la Antena 3

Traian Basescu a declarat luni ca are calitatea de suspect in dosarul de santaj care o priveste pe senatoarea PSD Gabriela Firea, la fel ca si procurorul general Tiberiu Nitu, suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie.

FOTO. Din spatele gratiilor, Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu

Dan Voiculescu, condamnat la o pedeapsa de 10 ani cu executare in dosarul ICA, s-a hotarat, din spatele gratiilor, sa-l dea in judecata pe fostul presedinte Traian Basescu.

Traian Basescu: Sunt suspect pentru ca am deranjat-o pe Firea. O rog sa isi aduca aminte ca a transferat bani de la Crescent unei firme din trustul lui Voiculescu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca este cercetat in calitate de suspect in dosarul acuzatiilor facute la adresa Gabrielei Firea. Am primit o scrisoare prin care aflu ca sunt suspect.

Presa poloneza, dupa vizita lui Iohannis la Varsovia: Iohannis face curat in harababura lasata de predecesorul sau prorus, Traian Basescu

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a transmis o scrisoare conducerii ziarului polonez Gazeta Wyborcza in care atrage atentia asupra afirmatiilor defaimatoare la adresa politicii duse de fostul presedinte Traian Basescu, despre care a notat initial ca este prorus.

Europarlamentar: E inadmisibil ca Traian Basescu sa fie etichetat ca prorus

Europarlamentarul Siegfried Muresan PMP) a anuntat ca a trimis o scrisoare conducerii ziarului polonez Gazeta Wyborcza, drept replica la afirmatiile defaimatoare la adresa Romaniei prezentate in pasajul de inceput al interviului cu presedintele Klaus Iohannis, in care afirma ca in niciun caz situatia actuala din Romania nu poate fi descrisa ca harababura, iar etichetarea lui Traian Basescu ca prorus nu corespunde sub nicio forma realitatii, potrivit AgerPres.

Traian Basescu va merge maine, in calitate de SUSPECT, pentru a fi audiat. Fostul presedinte risca 7 ani de inchisoare

Traian Basescu va merge miercuri la Parchetul General pentru a fi audiat in calitate de suspect, in dosarul in care e acuzat de santaj si aminintare, de Gabriela Firea. Va fi prima audiere a lui Basescu, dupa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )