Libnet.ro
UNICEF

09:30

De ce nu mi-a spus de la numire ca a tras in revolutionari?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
De ce nu mi-a spus de la numire ca a tras in revolutionari?

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, astazi, pe Facebook, ca, la numirea lui Tiberiu Nitu in functia de procuror general, stia ca anchetatorul are certificat de revolutionar si ca a primit 8000 mp de pamant drept recompensa. continuă pe Ziarul Bursa

Ce risca fostul presedinte Traian Basescu in urma acuzatiilor de santaj

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va prezenta miercuri, la ora 11. 00, la Parchetul General, unde i se va aduce oficial la cunostinta calitatea de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea l-a acuzat de santaj.

FOTO: Ce mesaj a postat fostul presedinte in timp ce premierul participa la o emisiune tv

Fostul presedinte, Traian Basescu, a postat duminica seara, chiar in timp ce premierul Victor Ponta participa la o emisiune in direct la postul de televiziune B1 Tv, un mesaj in care reaminteste o declaratie pe care o facuse la 1 aprilie 2014 in care spunea ca nimeni dintre cei care fura sa nu stea linistiti. Este o recomandare pe care o fac. Nu-i bine sa stea linistiti fiindca institutiile statului devin tot mai eficiente .

MOTIVARE Constantin Nicolescu, fostul presedinte al CJ Arges, obtinea beneficii apeland frecvent la ilegalitati

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, obtinea diverse beneficii apeland la fapte ilegale. Asa se arata in motivarea judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti, instanta care l-a condamnat pe Nicolescu la sapte ani si opt luni de inchisoare. Concret, acesta a fost gasit vinovat ca a luat ilegal fonduri PHARE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )