Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce risca fostul presedinte Traian Basescu in urma acuzatiilor de santaj

România Liberă România Liberă,
Ce risca fostul presedinte Traian Basescu in urma acuzatiilor de santaj

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va prezenta miercuri, la ora 11. 00, la Parchetul General, unde i se va aduce oficial la cunostinta calitatea de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea l-a acuzat de santaj. continuă pe România Liberă

Traian Basescu risca sapte ani de iNCHISOARE

Fostul presedinte Traian Basescu risca pana la sapte ani de inchisoare in dosarul de santaj pe care i l-a deschis senatoarea PSD, Gabriela Vranceanu Firea. Traian Basescu va fi audiat miercuri la Parchetul.

Traian Basescu, citat de procurorii Inaltei Curti pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat, pentru Mediafax, avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas. Bolcas a precizat ca Traian Basescu a fost citat de procurori pentru a da explicatii in acest dosar si ar urma sa se prezinte la audieri in cursul zilei de miercuri.

Traian Basescu, citat de procurorii inaltei Curti pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, potrivit avocatului parlamentarului, Lucian Bolcas, citat de sursele din presa.

Avocat: Traian Basescu va fi audiat in dosarul in care Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas.

Traian Basescu, citat de procurori pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas.

Avocat: Traian Basescu, citat de procurori, pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas.

Traian Basescu: Sunt suspect pentru ca am deranjat-o pe Firea. O rog sa isi aduca aminte ca a transferat bani de la Crescent unei firme din trustul lui Voiculescu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca este cercetat in calitate de suspect in dosarul acuzatiilor facute la adresa Gabrielei Firea. Am primit o scrisoare prin care aflu ca sunt suspect.

Traian Basescu cere remanierea urgenta a ministrului de Finante: Orice ora intirziere are efecte grave in politica externa, pietele financiare si cursul de schimb (Foto)

Anchetarea ministrului Finantelor de catre DNA a starnit numeroare critici la adresa Guvernului. intr-un mesaj pe pagina de Facebook, fostul presedinte Traian Basescu face un apel la presedinte si premier pentru.

Traian Basescu, noi precizari dupa redeschiderea dosarului mineriadei: Va rog, nu va lasati manipulati de propagandisti ai minciunii

Fostul presedinte Traian Basescu a revenit sambata cu noi precizari referitoare la redeschiderea dosarului mineriadei din 1990. Astfel, printr-o postare pe Facebook, Traian Basescu a negat informatiile conform.

FOTO. Din spatele gratiilor, Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu

Dan Voiculescu, condamnat la o pedeapsa de 10 ani cu executare in dosarul ICA, s-a hotarat, din spatele gratiilor, sa-l dea in judecata pe fostul presedinte Traian Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )