Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO VIDEO Cazinoul din Constanta - ruinele care dau bine in videoclipuri

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cazinoul din Constanta - ruinele care dau bine in videoclipuri

Cazinoul din Constanta sta sa cada, dar cladirea darpanata traieste o a doua viata in videoclipurile artistilor in voga din Romania. Cazinoul este doar un decor si asta pentru ca se potriveste bine cu mesajul melodiilor: relatii terminate, tristete si amintiri despre o viata mai buna. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Visul americanilor de pe distrugatorul ajuns in Romania: sa-l infrunte pe Dracula

Nava de razboi USS Donald Cook, sosita ieri in portul Constanta, va ramane la cheu pentru patru zile, timp in care militarii americani au voie sa plece oriunde in Romania. Dorinta lor a fost simpla: vor sa vada Castelul lui Dracula de la Bran.

FOTO VIDEO Scandal intre victima si sofer, dupa ce l-a accidentat pe trecerea de pietoni

O victima a unui accident rutier si soferul care l-a ranit pe trecerea de pieteni s-au certat cumplit,marti in jurul pranzului. in loc sa-l intereseze ce a patit victima sa, conducatorul auto ii reprosa de ce a traversat strada, fara sa se asigure.

FOTO VIDEO Batrana lesinata sub privirile neputincioase ale sotului imobilizat la pat

O batrana a fost gasita lesinata in casa, iar sotul acesteia, imobilizat la pat, plangea, precum un copil, pentru ca nu putea cere ajutor pentru sotia lui. Fiul celor doi a sunat la 112 si a spus ca nu mai poate da de parintii sai, motiv pentru care un echipaj de la Pompieri si o Ambulanta au mers la adresa respectiva.

Generalul Valeri Krutov ameninta: Separatistii din estul Ucrainei care nu depun armele VOR FI LICHIDATI

Separatistii prorusi care nu vor depune armele vor fi lichidati, a declarat generalul Valeri Krutov, numarul doi in ierarhia serviciilor speciale ucrainene, care se afla la comanda operatiunii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )