Libnet.ro
UNICEF

09:00

FOTO + VIDEO. O cladire emblematica din Berlin, cuprinsa de flacari

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. O cladire emblematica din Berlin, cuprinsa de flacari

Un incendiu a izbucnit, joi, pe acoperisul cladirii Europa-Center din cartierul berlinez Charlottenburg, potrivit unui purtator de cuvant al pompierilor. continuă pe România Liberă

Refugiatul strain, arestat in Germania, pregatea un ATENTAT ce viza un aeroport din Berlin

Un refugiat strain care a fost arestat in Germania si era suspectat ca pregatea un atentat ce viza unui din aeroporturile din Berlin a fost cunoscut luni seara de catre seful serviciului de informatii.

FOTO+VIDEO. Marvel propune o noua supereroina: o mama de familie siriana - Madaya

Compania americana Marvel, cunoscuta pentru benzi desenate si alte produse cu super-eroi ca Omul Paianjen si Razbunatorii a lansat o banda-desenata mai putin obisnuita pentru ca personajul principal nu are super-puteri: este o mama dintr-un oras sirian asediat. Mama din Madaya spune povestea unei femei cu varsta cuprinsa intre 30 si 40 de ani, mama a 5 copii, si a greutatilor pe care le intampina intr-un oras asediat de mai bine de un an, in care deja peste 60 de persoane au murit din cauza malnutritiei, conform AFP, preluata de Agerpres.

Mai intai le-au explodat telefoanele, acum masinile de spalat: Probleme mari pentru compania Samsung (FOTO, VIDEO)

Anul 2016 pare sa fie unul de cosmar pentru compania sud-coreeana Samsung. Mai intai tau au avut probleme uriase cu telefoanele Galaxy Note7 care au izbucnit in flacari din senin si au trebuit sa.

Incendiu de proportii la un mall din Berlin

Un incendiu de proportii a izbucnit marti in Berlin, Germania, la un centru comercial. Potrivit presei locale,focul a izbucnit pe acoperisul unui turn de 21 de etaje. Zeci de pompieri au ajuns la locul.

Un aeroport din Berlin, tinta atentatului terorist pe care l-ar fi comis sirianul arestat in Germania

Refugiatul sirian in varsta de 22 de ani arestat luni in Germania si suspectat ca pregatise un atentat viza unul din aeroporturile de la Berlin, a facut cunoscut luni seara seful serviciului de.

Expertul in jocul cu gheara a scos 3.000 de premii afara: barbatul a devenit spaima proprietarilor si este rugat sa nu se mai joace FOTO VIDEO

Un tanar din China, Chen Zhitong foto), a devenit spaima proprietarilor de masini cu gheara, aparatele la care poti inhata premii manevrand un brat robotic.

FOTO-VIDEO REPORTAJ KASOTC, baza militara din Iordania unde vin sa se antreneze fortele speciale din intreaga lume

La nord de Amman, capitala Iordaniei, intr-o baza militara construita pe locul unei foste cariere de piatra si care se intinde pe o suprafata comparabila cu cea a unui oras, an de an vin mii de militari din cadrul fortelor speciale din intreaga lume si se antreneaza intr-una dintre cele mai moderne baze gandite special pentru instruirea trupelor de elita - de la cladiri in care se trage cu munitie reala, la zone urbane, poligoane si zone destinate explozibilelor, pana la piste pentru manevre auto si un avion intreg transformat in zona de exercitii. HotNews. ro a fost in baza KASOTC din Iordania si a vazut cum se antreneaza trupele speciale din zona, militarii NATO veniti la pregatire si soldatii irakieni care se pregatesc acolo pentru luptele impotriva ISIS.

FOTO + VIDEO. Procurorii anticoruptie au extins urmarirea penala in cazul lui Sebastian Ghita, in dosarul finantarii vizitei lui Blair. El a venit la DNA cu doua bufnite, pe care sustine ca le-ar fi primit de la sefa DNA

Deputatul Sebastian Gita s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti. El a adus procurorilor doua bufnite din antimoniu, pe care sustine ca le-a primit cadou de la sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, drept simbol al prieteniei ei.

La miting cu o replica a unui miel mort: Imaginile infioratoare ale unor protestatare pentru drepturile animalelor (FOTO, VIDEO)

Trei sustinatoare ale organizatiei pentru drepturile animalelor, PETA People for the Ethical Treatment of Animals), au protestat la deschiderea Wool Week din Marea Britanie impotriva violentei la.

FOTO+VIDEO. Uraganul Matthew a maturat coasta sud-estica a SUA facand pana acum sase morti si lasand fara curent peste un milion de locuinte

Uraganul Matthew a maturat coasta sud-estica a SUA cu vanturi puternice, furtuni si ploi torentiale, lasand in urma sase morti si 1,1 milioane de oameni fara curent electric. Autoritatile au facut din nou apel la populatie sa plece din calea uraganului, relateaza ABC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )