Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO VIDEO Clovnoterapie cu detinutii din Penitenciarul Bacau

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Clovnoterapie cu detinutii din Penitenciarul Bacau

Peste 60 de minori si tineri de la Penitenciarul Bacau au dansat, jucat teatru, au invatat sa mimeze si au participat la tot felul de concursuri amuzante, alaturi de voluntari ai unor fundatii din Italia si Romania. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Manastirile medievale UNESCO, bijuteriile de pe taramul de basm al Bucovinei

Adevarate opere de arta, unice in intreaga lume pentru pictura exterioara cu pigmenti ramasi necunoscuti specialistilor de astazi, manastirile din nordul Moldovei sunt adevarate bijuterii ale arhitecturii moldovenesti medievale. Valoarea manastirilor Voronet, Sucevita, Humor, Moldovita, Patrauti, Arbore, Probota si Sfantul Ioan cel Nou a fost recunoscuta prin includerea in Patromoniul Mondial UNESCO.

FOTO VIDEO IFA 2013: LG G2 este prezentat in Europa. Primele impresii despre un smartphone special al LG

Dupa Galaxy S4, HTC One si Xperia Z, si LG si-a prezentat telefonul anul acest. A fost aratat publicului pe 7 august, iar Adevarul a avut ocazia sa-l testeze la IFA 2013, din Berlin. Iata ce ar trebui sa stii despre el, dar si de ce va parea o jucarie ieftina.

FOTO VIDEO Crin Antonescu despre candidatii la sefia PNL Cluj: L-as vota pe Horea Uioreanu, un om care s-a batut exemplar pentru partid

Dupa ce a inspectat noua pista a aeroportului si a raspuns intrebarilor jurnalistilor despre proiectul minier Rosia Montana si despre cum ar trebui rezolvata problema cainilor fara stapan, Crin Antonescu a afirmat ca motivul venirii sale la Cluj sunt alegerile liberalilor clujeni din data de 14 septembrie. A afirmat clar ca il sustine pe Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

FOTO VIDEO Sindicalistii de la RMGC au iesit in strada la Alba Iulia: Vrem sa muncim, nu sa cersim

Sindicatul Viitorul Minieritului din cadrul companiei Rosia Montana Gold Corporation a initiat, miercuri, o serie de mitinguri in fata sediului Prefecturii Alba solicitand aprobarea proiectului minier initiat de RMGC. in prima zi au participat la actiunea de pichetare aproximativ 100 de persoane care au cerut locuri de munca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )