Libnet.ro
UNICEF

01:06

FOTO VIDEO Descinderi in patru judete la cei care se ocupau cu vanzarea demasini furate

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Descinderi in patru judete la cei care se ocupau cu vanzarea demasini furate

19 Perchezitii au avut astazi loc in Sibiu, Satu Mare, Bistrita Valcea si Arges. in urma acestora 12 persoane au fost duse la DIICOT Pitesti pentru audieri. Acestea sunt suspectate ca inchiriau masini de lux din Italia, le aduceau in Romania, iar apoi le falsificau actele. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Pe 25 mai va fi un nou vot de incredere pentru noi, cei care conducem

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, luni ca ziua de 25 mai, data alegerilor europarlamentare si a alegerilor parlamentare si locale partiale, va fi dat un nou vot de incredere pentru cei care conduc. Avem de.

FOTO VIDEO Rudele militarului ucis la datorie in Afganistan: Nu s-a gandit niciodata sa renunte. ii placea ce facea

Militaru mort duminica in Afganistan a mai fost ranit grav in anul 2010, in timpul unui exercitiu in poligonul Cincu, din Brasov. O bomba a explodat, iar trei militari din Craiova au murit in urma cu patru ani.

FOTO VIDEO Scandal la Obirsia Closani pentru pasunea comunala

Galceava mare in comuna mehedinteana Obirsia Closani, dupa ce o persoana straina de localitate si-a manifestat intentia de a licita pentru pasunea comunala. Cei 11 crescatori de animale din zona sunt revoltati ca Primaria i-a permis acestuia sa participe la licitatie.

FOTO VIDEO Allview P7 Xtreme - primul telefon sub brand romanesc cu o camera foto rotativa de 13 megapixeli

Allview surprinde din nou astazi si lanseaza telefonul P7 Xtreme, un device dual SIM cu ecran HD si camera foto rotativa de 13 megapixeli. De asemenea, procesorul este unul cu opt nuclee la 1,7 Ghz.

FOTO VIDEO Motorola Moto X ajunge, in sfarsit, si in Romania

Motorola Moto X a ajuns si in oferta unor magazine din Romania. Telefonul care a marcat prima colaborare directa dintre Google si Motorola a ajuns tarziu la noi si fara posibilitatea de a-l modifica dupa bunul plac. Pentru asta, trebuie comandat din SUA.

FOTO VIDEO Cand dorinta de a deveni mama invinge pana si lupta cu cancerul

Max Joice a ales sa aduca in fata lumii povestea femeii vietii sale, Elizabeth, care a renuntat la viata din dorinta de a fi mama, chiar daca s-a bucurat de acest statut doar pentru cateva momente, inainte sa fie rapusa de cancer.

FOTO VIDEO Cand dorinta de a deveni mama invinge pana si frica de moarte

Max Joice a ales sa aduca in fata lumii povestea femeii vietii sale, Elizabeth, care a renuntat la viata din dorinta de a fi mama, chiar daca s-a bucurat de acest statut doar pentru cateva momente, inainte sa fie rapusa de cancer.

FOTO VIDEO Coreea de Nord ofera un spectacol de forta si lanseaza obuze pentru a intimida Sudul

Coreea de Nord a tras aproximativ 500 de obuze la frontiera maritima cu Sudul, in cadrul unui asa-numit exercitiu militar, dintre care aproximativ 100 au cazut pe teritoriul sud-coreean, potrivit Ministerului Apararii de la Seul.

FOTO VIDEO Turnul Chindiei, brandul Municipiului Targoviste. Transformarea de la foisor de foc, la obiectiv turistic

Turnul Chindiei, cunoscut si ca Turnul Chindia, este un turn construit in secolul al XV-lea, in Targoviste, care face parte din ansamblul de monumente Curtea Domneasca. Turnul a fost construit de catre domnitorul Vlad Tepes, in timpul celei de-a doua domnii, initial pentru scopuri militare, cladirea servind drept punct de paza, foisor de foc, dar si pentru stocarea tezaurului.

FOTO VIDEO Ora pamantului a scos in strada sute de vasluieni

Aproximativ 1000 de vasluieni au participat sambata seara la Ora pamantului, manifestarea organizata de Primaria Vaslui pentru incurajarea reducerii consumului de energie. Amfitrionii manifestarii au fost handbalistii de la HC Vaslui care au defilat cu torte de la sediul Primariei, pana in Piata Civica, sub acompaniamentul Fanfarei Rotaria, condusa de maestrul Romica Talmaciu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )