Libnet.ro
UNICEF

14:00

FOTO VIDEO Doi intr-o barca: Ponta si Dragnea, in vizita dupa inundatii

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Doi intr-o barca: Ponta si Dragnea, in vizita dupa inundatii

PROMISIUNI Victor Ponta si Liviu Dragnea au vizitat satul Beiu, unde viitura de pe raul Teleorman a intrat in aproape un sfert dintre case. Premierul le-a spus satenilor ca Guvernul va aloca bani pentru realizarea unui dig care sa ii apere de inundatii. continuă pe Adevărul

FOTO Doi intr-o barca: Ponta si Dragnea, in vizita dupa inundatii

Victor Ponta si Liviu Dragnea au vizitat satul Beiu, unde viitura de pe raul Teleorman a intrat in aproape un sfert dintre case. Premierul le-a spus satenilor ca Guvernul va aloca bani pentru realizarea unui dig care sa ii apere de inundatii.

VIDEO Traian Basescu vs. Victor Ponta, la Jurnalul unui burlac, cu Mihai Bendeac

Personajele luate in vizor de Mihai Bendeac, in al doilea episod al show-ului Jurnalul unui burlac difuzat luni de la ora 21. 30 pe Prima TV si pe adevarul. ro, au fost doi dintre cei mai importanti actori ai scenei politice: presedintele Traian Basesc si premierul Victor Ponta.

FOTO VIDEO Trupul unui tanar a fost gasit intr-un lac de acumulare, era legat de maini, iar la gat era infasurat cu o funie

Trupul unui tanar a fost gasit, duminica, fara suflare, intr-un lac de acumulare din comuna Leresti. Baiatul avea infasurata dupa gat o funie, iar mainile erau legate. Pe mal a fost gasit si un cutit. Oamenii legii iau in calcul atat ipoteza unei sinucideri, cat si pe cea a unei crime.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )